Tragédia

„Fiam utazása ebben a világban véget ért” – Belehalt a gombaevésbe a kétgyermekes férfi

K. C.

Létrehozva: 2024.01.23.

Mindent tudott a túrázásról, de a szükség pillanatában rossz gombát választott.

Mindig is szerette a természetet járni, ám az egyik kerékpár útja tragédiába torkollott. Amikor nem ért haza időben, a családja nagyon aggódott, így kereső csapatokat indítottak utána.

gyertya, gyász
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Nagyon jól tudott tájékozódni, és mozogni is a természetbe, de sajnos akaratán kívül mérgező gombát fogyasztott. Steven Harperre egy szikláról lezuhanva találtak rá Olaszországban. Összetört családja úgy véli, hogy a gombában lévő mérgek okozhatták Steve tájékozódási zavarát. Ugyanis, mint kiderült, Steve utolsó üzenetében arról tájékoztatta családját, hogy rosszul lett.

- A keresés szívfájdalmakkal végződött, amikor megtalálták Steven holttestét Olaszországban. Elég eszköze volt a túléléshez, de lehet, hogy végzetes hibát követett el a gombákkal. Nekem kellett megküzdenem a veszteséggel, a holttestének azonosításával járó felelősséggel és az utolsó pillanatainak felismerésével egy olyan helyen, amelyet szeretett – nyilatkozta Steven Harper összetört szívű testvére, Dale Harper.

Dale kifejtette, hogy az olasz rendőrségi jelentésből kiderült, hogy Steven az esés során elszenvedett belső vérzés következtében hunyt el. A skót körülbelül egy órával azután zuhant le a szikláról, hogy elküldte utolsó üzenetét – írja a Mirror.

- Még mindig várjuk a toxikológiai jelentést, de a rendelkezésünkre álló bizonyítékok alapján a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy Steven a méreganyagok miatt félrebeszélt, elvesztette az egyensúlyát és elesett a holmijával együtt. Vigasztal a tudat, hogy azt tette, amit tenni akart, nem hiányzott neki semmi, emberek vették körül az utolsó pillanataiban egy olyan helyen, ahol mindig is azt mondta, hogy meg akart halni – tette hozzá a testvére.

Steven édesanyjának, Angela Bearnek megszakadt a szíve. Mély szeretettel emlékezett meg kalandvágyó gyermekéről: - Gyönyörű, kalandvágyó fiam útja ezen a világon véget ért. Steven az abszolút legjobb életét élte a legteljesebb mértékben, és örömét lelte minden lépésében és minden életben, amit megérintett. Szerette az életet, és másokat is arra akart inspirálni, hogy lássák a világot.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek