Baleset

Belement a mosószer az 1 éves kislány szemébe: „Jelenleg egy sötét világban él, ahol fél”

K. C.

Létrehozva: 2024.01.23.

Az anya legrosszabb rémálmában sem hitte volna, hogy ez bekövetkezhet.

Elég volt pár óvatlan pillanat, ami alatt egy egyéves kislány megtalálta a mosószert a mosogató alatt, és kíváncsiságtól hajtva játszadozni kezdett vele.

Kórház klinika gyógyintézet szakrendelő
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Kelly Spampinato egyéves kislánya jelenleg is kezelés alatt áll, mert nagy valószínűséggel maradandó sérülést szenvedett el a látása. A szörnyű helyzet a semmiből alakult ki. Miközben porszívózott a nappaliban, Kelly szörnyű sikolyt hallott. A konyhába sietve felfedezte, hogy a lánya csúnya sérülést szenvedett.

- Mindannyian tudjuk, hogy a mosókapszulák veszélyesek lehetnek, de én sosem gondoltam, hogy ez ennyire rossz lehet, és hogy ilyen gyorsan megtörténhet. Sokan a mosogató alatt tartják azokat, és én csak remélem, hogy azok, akik hallják a történetünket, tudják, hogy el kell onnan tenni a mosószert, és olyan helyen kell tartani, ahol a gyerekek nem tudnak hozzájuk férni – mondta a bristoli anya, aki mindent megtesz azért, hogy tájékoztassa a szülőket a mosógépkapszulák helytelen tárolásának veszélyeiről.

- Elment, hogy betegye a mosógépbe, és feltételezem, hogy összenyomta, mert amikor meghallottam a sikolyát, berohantam, és teljesen beborította a szer. Szörnyű volt látni, ahogy ez történt, és hallani, ahogy sikoltozik. Szó szerint semmit sem tehettem, hogy megállítsam a fájdalmat – emlékezett vissza a drámai pillanatokra Kelly, aki nemcsak aprócska gyermekét, de édesanyját is gondozza. Korábban egyébként nem is gondolta volna, hogy ilyesmi előfordulhat náluk, ugyanis lánya soha nem mutatott érdeklődést a szekrények és a mosogató felkutatása iránt.

- Nem nyitotta ki a szemét, mióta ez történt. A szemei nem nyíltak ki, sírt, nagy fájdalmai voltak, és nagyon álmos volt, ami egyáltalán nem vall rá. Jelenleg egy sötét világban él, ahol fél, mert nyilvánvalóan semmit sem lát. Folyamatosan beszélek hozzá, mondom neki, hogy itt vagyok – tette hozzá szomorúan Kelly, aki az orvosokkal együtt most azt várja, hogy lánya kinyissa végre a szemét, onnan fognak tudni továbbhaladni a kezelésekkel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek