SZÖKÉS

Megtalálták a pólóban és papucsban megszökött, 10 éves miskolci kisfiút

IF

Létrehozva: 2023.12.06.

Horváth Dominik Attila egy papucsban és pólóban tűnt el a kórházból. Információnk szerint nem ez volt az első szökése.

Kedd délután nyoma veszett egy 10 éves miskolci kisfiúnak. A rendőrség honlapja szerint Horváth Dominik Attila a déli órákban távozott engedély nélkül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórházából. A vékony testalkatú, barna hajú fiú eltűnésekor mindössze egy pólót és egy papucsot viselt.

Budapest, utca, roller, dugó, mentő, illusztráció
Hazaszökött a kórházból a 10 éves Dominik  Fotó: BS

Ellepte a közösségi oldalakat a 10 éves Dominik fotója, akit kétségbeesve keresett az egész ország. A gyermek egy kórházból sétált ki december 5-én, a déli órákban. A kisfiú csupán egy pólóban és papucsban indult útnak. Rengetegen aggódtak Dominikért és reménykedtek, hogy minél előbb előkerül. Úgy tudjuk, hogy a kalandvágyó 10 éves kisfiú nem először szökött el. 

A kisfiú keresésébe tegnap este beszállt a Neptun Mentőcsapat Kutyás Egysége is, akik háromfős csapattal, három mentőkutyával és két gépjárművel siettek a helyszínre. Velük tartott a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete képviseletében Balogh Endre is.

A mentőcsapat először a sportcsarnok környékét vizsgálta át drónnal, majd a szagmintát követve indultak a kisfiú keresésére, akinek több órás előnye volt az őt keresőkhöz képest. A gyerek nyomait a Tudomány és Technika házáig sikeresen tudta a kutya követni, ezután a rendőrség a további beérkező információk alapján a keresést más irányba rendelte el, ahova már nem tudtak kutyát indítani.

Eltűnésekor rengeteg teória szárnyra kapott, hogy merre lehet a gyermek. Többen úgy gondolták, hogy a fiút a családtagjai szöktették meg autóval. Szerencsére Dominik ma délután előkerült, hazament a szüleihez.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek