Elképesztő

Kisboltban hagytak egy újszülött csecsemőt Budapesten

Bors

Létrehozva: 2023.12.15.

A megdöbbentő eset egy fővárosi kisboltban történt meg.

A Bors egyik olvasója mesélte el lapunknak a következő, hihetetlen történetet, ami arról szól, hogy mit hagyott el egy nő az egyik kisboltban, ráadásul fényes nappal.

baba, kisbaba, újszülött, kisgyerek
Nem hiszed el, mit találtak az egyik boltban. Fotó: Pixabay

Olvasónk elmondása alapján, egy nő a lakásához közeli kisboltba ment, hogy a szokásos, napi bevásárlását megejtse. Az illető, aki a történetet megosztotta lapunkkal, azt mesélte, hogy a nő egy idő után észrevett egy babakocsit, ami a bolt közepén állt.

Az elmondás szerint a nő úgy volt vele, hogy valaki csak figyel a babakocsira, ezért eleinte nem foglalkozott vele. Miközben begyűjtötte az általa keresett termékeket a bolt polcairól, többször is elment a babakocsi mellett, de nem látott senkit a közelében. Mivel egyre gyanúsabb lett neki, hogy senki nem jár arra, gondolta ránéz.

Mikor befejezte a vásárlást, úgy volt vele, hogy mindenképpen meg akarja tudni, mi vagy ki van a babakocsiban, ezért szólt az egyik eladónak, hogy nézzék meg. Amit ekkor látott, azt valószínűleg soha nem felejti el. A babakocsiban ugyanis egy újszülött csecsemőt talált.

A nő a bolt személyzetével karöltve egyből keresni kezdte a kisgyermek szüleit. A szülők addigra már fizettek is és készültek elhagyni a boltot, azaz majdnem elhagyták a gyermeket. Végül az eladók mentek utánuk. 

Elképzelhető, hogy mindez azért következett be, mert a másik, óvodáskorú gyermekükkel voltak elfoglalva.

Mindenesetre tény, a malőr után igyekeztek minél előbb eltűnni a vásárlók szeme elől. Olyat valószínűleg már te is hallottál, hogy egy gyermek elkószál és egy rövid időre eltűnik a szülei közeléből. Akármennyire is figyel oda a szülő, ilyen sajnos előfordulhat. Olyanról viszont nem valószínű, hogy hallottál, hogy egy kisbaba babakocsistól „szökjön meg”.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek