Elfogás

Halott férfira csaptak le a rendőrök Pest vármegyében - videó

B. V.

Létrehozva: 2023.12.07.

Halotti bizonyítványt készíttetett, hogy visszavonják ellene az elfogatóparancsot. Nem jött össze a terve, sőt, így kapták el.

Igencsak pórul járt L. Gábor, miután hallottnak akarta magát nyilváníttatni, hogy elkerülje az igazságszolgáltatást, de lebukott. Állítólagos ausztriai haláláról kiállított hamis osztrák anyakönyvi kivonatot nyújtott be a magyar hatósághoz, hogy a közhiteles anyakönyvi nyilvántartásban létrejöjjön a valótlan bejegyzés, ami alapján a bíróság az ellene kiadott elfogatóparancsot visszavonja, és így végleg megszabaduljon a várható ítélet terhétől. A bíróság azonban a benyújtott iratok alapján hamis tanúzás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdeményezte, az ügyészség pedig elrendelte L. Gábor ellen a büntetőeljárást, és a nyomozással a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot bízta meg

rendőrség
Halott férfira csapott le a rendőrség Fotó: Fehér Gábor

A nyomozók ezt követően minden kétséget kizáróan megállapították, hogy L. Gábor valóban nem halt meg, sőt mi több nem is bujkál, némi elővigyázatosságtól eltekintve úgy él és dolgozik, mint bárki más. A Szabolcs vármegyei nyomozók a Pest vármegyei kollégák közreműködésével a 47 éves érdi lakost 2023. december 6-án elfogták, közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették - írja a police.hu.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek