Aktuális

Jó hírt kaptak a TippmixPro játékosai

K. C.

Létrehozva: 2023.10.30.

Ennek minden játékos nagyon fog örülni.

Szerda este indult el a megújult TippmixPro oldala – jelentette be Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója egy csütörtöki háttérbeszélgetésen. 

 

A Szerencsejáték Zrt. vadonatúj sportfogadási oldala számos új funkcióval bővült. Túl azon, hogy megérkezett a fogadáskészítő és az azonnali kifizetés funkció, hazánkban csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire – írja a Világgazdaság. 

A díjnyertes OddsMatrix sportfogadási platformnak köszönhetően jelentősen bővült a sportfogadási kínálat és többek között számos piacvezető funkció vált, válik elérhetővé. 

Az átállási folyamat okozta az átmeneti üzemzavart

Mindez az elnök-vezérigazgató szerint azért fontos, mert a legtöbb cég dobozos terméket kínál a piacon, azonban ezeket a magyar szabályozáshoz kellett alakítani. Mindezt úgy, hogy a játékosoknak az új rendszerbe ne kelljen ismét regisztrálniuk. Ez az átállási folyamat okozta egyébként az átmeneti üzemzavart is – hangzott el. 

Mager Andrea szólt arról is, hogy a Szerencsejáték is változáson ment keresztül, lottótársaságból alakult át.

Dörzsölhetik a tenyerüket a játékosok: bevezették az azonnali kifizetést

Az egyik ilyen funkció a játékosok számára rendkívül népszerű cashout, azaz azonnali kifizetés, ami pörgős, dinamikus játékélményt biztosít.

Ennek részleges és automatikus formája is elérhetővé vált. Az új funkciók között szerepel még a fogadáskészítő szolgáltatás, amelynek segítségével a játékosok akár egyetlen mérkőzésre is tudnak kötésben fogadni, ehhez pedig mérkőzésenként több száz fogadási piacot kínál a tippmixpro.hu.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek