Dráma

Megszakad a szív: egymást karolva haltak meg a 4 éves ikerlányok

P. E.

Létrehozva: 2023.09.07.

A játékdobozukba ragadtak a lányok, nem tudtak kimászni onnan.

Tragédia érte a hattagú családot, miután Aurorát és Kellant, a négyéves ikreket holtan találták játékdobozukban. Álmukban megfulladtak, miután beragadtak a légmentesen záródó ládába.

Aurora és az ikertestvére
Fotó: GoFundMe

Apjuk, Don Starr augusztus 25-én ágyba vitte őket, míg anyjuk, Sadie Myers éjszakai műszakban dolgozott. Behelyezte őket az ágyukba, de az éjszaka közepén felkeltek játszani a plüssállataikkal, amelyeket a dobozban tároltak – nem volt ritka, hogy felkeltek és a dobozban játszottak az éjszaka közepén – mondta az édesanya. Egyelőre nem tudni, hogyan, de rájuk záródott a doboz teteje. Az oxigénjük pedig rohamosan fogyott.

Reggel, amikor a szülők meglátták, hogy nincsenek az ágyukban, pánikba estek, az egész házat átkutatták. Végül az ikrek bátyja talált rájuk a dobozban. Azt kiáltotta: "Anya, megtaláltam őket, olyan buták, csak itt alszanak a játékdobozban". Amikor azonban a szülők berohantak a szobába, nekik azonnal nyilvánvaló lett, hogy a lányok már nem élnek.

Sadie nem sokkal ezután a Facebookon ezt írta: "Kevesen fogják ismerni azt a fájdalmat, hogy egyszerre két gyereket veszítenek el, és úgy veszítik el őket, hogy nincs értelme..." Egyáltalán nem volt tudatában annak, hogy a játékdoboz, amely cédrusfából készült, lég- és hangszigetelt volt, és arra kérte követőit, hogy legyenek óvatosak a gyermekjátékos dobozaikkal is, és semmisítsék meg azokat, amelyek nem biztonságosak.

Sadie testvére a GoFundMe oldalon hozott létre gyűjtést, hogy megsegíthessék a családot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek