Szörnyű bűncselekmény

Hangosan gyászolta férjét egy nő, majd kiderült, hogy az új kedvese végezte ki a férfit

K.B.

Létrehozva: 2023.09.10.

A nő ráadásul még végig hazudta is a kihallgatását.

Elképesztő bűncselekmény részletei láttak napvilágot a napokban. Jennifer Faith harmadik férjét ugyanis 2020-ban egy rablógyilkosság során 7 golyóval lőttek le fényes nappal az utcán, a nő pedig azt állította, hogy egy ismeretlen férfi gyilkolta meg, az értékeikért a kedvesét. Kiderült, hogy minden szava hazugság volt, és igazából egy gyerekkori szerelme gyilkolta meg a férjét, hogy együtt lehessenek. Ráadásul a kivégzés után ajándékokkal és pénzzel támogatta a gyilkos férfit a hallgatásáért.

bíróság, tárgyalás
A bíróságon kiderült az igazság a gyilkosságról /Fotó: Unsplash.com

Jennifer Faith a férje halála után telesírta a helyi médiát bánatában, ezért a szomszédok és az ismerősei gyűjtést szerveztek a nőnek, és a számára 60 ezer dollárnyi adományt gyűjtöttek. A pénzből a nő egy centet se szánt a férje temetésére, azonban elkezdett belőle kisebb nagyobb összegeket utalni egy gyerekkori kedvesének Darrin Lopeznek. Ez a régi barát pedig a gyilkosság után 28 órával autóba ült és átment találkozni a nővel, miután 20 éve nem látták egymást. A rendőrség lenyomozta a telefonjaikat, és kiderítették, hogy a halálesetet megelőzően napi 500 üzenetet váltottak egymással. Bár nem volt köztük testi kapcsolat, megbeszélték, hogy 5 éven belül együtt lesznek.

2020. október 9-én Jennifer és a férje James éppen a reggeli kutyasétáltatásukon voltak, amikor egy kisteherautó megállt mellettük és abból 7 lövést adtak le, kizárólag a férfire. Jennifer férje a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A nő tanúvallomásában azt mondta, hogy őt megkötözték és ki akarták rabolni, azonban ez nem volt igaz. Az elkövető Lopez volt, aki ezt követően hazaautózott a kisbuszával, amit a rendőrség megtalált nála a nyomozás során. Ráadásul a gyilkos fegyvert is megtalálták a házában elrejtve. Végül két hónappal a gyilkosság után letartóztatták Lopezt, és a telefonja adatai szerint bár nem került szexuális kapcsolatba a gyerekkori kedvesével, összesen 116 ezer üzenetet váltottak egymással a letartóztatásig, így világossá vált, hogy a feleség tudott a férje elleni merényletről, és arról, hogy ki a gyilkosa.

Most 2022-ben a feleséget is bűnösnek találták előre megfontolt gyilkosságban való részvételért és életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Lopezről a bíróságon kiderült, hogy veterán katona, aki agysérülése miatt szerelt le a katonaságtól, és a nő manipulására cselekedett végig, így őt "csupán" 62 évnyi börtönbüntetésre ítéltek

- számolt be róla a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek