Gyújtogatás

Égő: saját magát is felgyújtotta a huligán

H.A.

Létrehozva: 2023.08.16.

Helyszíni kamera rögzítette azt, amint egy csuklyás alak tüzet gyújt egy játszóközpontnál. A felcsapó lángok azonban őt is elérték, mire rémülten elmenekült. A rendőrség azóta is keresi az elkövetőt.

Szándékos gyújtogatás miatt keresi a skót rendőrség azt a férfit, aki nemrégiben egy játszóközpontot gyújtott fel.

Képünk csak illusztráció. Fotó: Unsplash.com

Az incidenst követően elterjedt az interneten a helyszínen készített CCTV felvétel: ezen az látható, amint a fekete, csuklyás felsőt viselő alak berak valamit az épület levélszekrényébe, majd a következő pillanatban füst keletkezik és felcsapnak a lángok. Az elkövető ezután hirtelen csapkodni kezd a karjával: a gyújtogatás következtében valószínűleg a saját ruhája is tüzet fogott. Ahogy a tűz egyre nagyobb méreteket ölt, a tettes rémülten elmenekül a helyszínről.

Az okozott tűz miatt a tűzoltók és a mentők is kiszálltak a tetthelyen: a lángokat szerencsére sikerült hamar megfékezni, és senki nem sérült meg. A rendőrség később szándékosnak minősítette a gyújtogatást, és keresi a csuklyás, feketébe öltözött elkövetőt.

A történtek hatalmas kárt okoztak az üzlet tulajdonosának, aki ezt követően egy időre kénytelen volt bezárni a helyet. A birtokos, Craig Meikle a következőket nyilatkozta a Daily Mailnek:

- A történtek nyilvánvalóan hátrányos hatással van a családomra, a személyzetünkre és az ügyfeleinkre nézve is, mivel egy ideig biztosan nem fogunk tudni kinyitni.

Ugyanakkor hozzátette, hogy nagyon hálás minden jóakarónak és a segélyszervezeteknek, amelyek adományokkal támogatták őket a tűzesetet követően, és reméli, mihamarabb ismét ki tudnak majd nyitni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek