Gyász

Édesanyja az ágyánál találta holtan fiatal lányát ébredéskor: „Kedves és gondoskodó volt”

K.C.

Létrehozva: 2023.08.28.

Azt hitték minden rendben van. Családja nem érti miért kellett elveszíteniük a fiatal lányt.

Holtan talált egy fiatal nőt az édesanyja az ágya tövében, miután a családdal töltötte az éjszakát a Britain's Got Talent nézése után. A pezsgő 21 éves Chloe Caton emléke előtt tisztelegtek a családtagok, miután a Staffordshire-i Newcastle-under-Lyme-i otthonában váratlanul elhunyt. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A tragikus éjszakát Ami Caton a lányával, Chloeval és két unokájával töltötte. A 41 éves Ami szívszorítónak nevezte lánya halálát, és úgy méltatta Chloét, mint egy nagyon pezsgő, kedves és gondoskodó lelket.

- Nagyon szerette volna, ha Viggo Venn nyer. Még szavazott is rá. Soha nem látta, hogy ő nyert. Az unokáim anyukájánál voltunk, és mindannyian együtt töltöttünk egy kis időt. Sült csirkét vacsoráztunk, ami Chloe kedvence volt. Majd mindannyian lefeküdtünk aludni – kezdte Ami Caton, majd elmesélte, hogy másnap reggel arra ébredt, hogy Chloe holtan fekszik az ágya lábánál.

A fiatal lány halálát halottkém vizsgálja, ami sokkoló eredményhez vezetett. Ugyanis mint kiderült, Chloe szervezetében számos kábítószert találtak. 

- Chloe 21 éves volt a halálakor. Az azonosítás az édesanyja által történt – árulta el Kelly Dickson, helyettes halottkém a The Sunnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek