Szervdonor

"Mindenhol érezlek, kis angyalom" - a 17 hónapos kisbaba 3 gyerek életét mentette meg

P. E.

Létrehozva: 2023.06.30.

Túl korán veszítette el a család a 17 hónapos kisfiút.

A 17 hónapos Ronan Davies meghalt, miután eszméletlenül találták súlyos fej- és belső sérülésekkel, és a nagymamája elmondta, hogyan adományozták szerveit három gyermek megmentésére.

gyász, gyertya
Fotó: Pexels

A 17 hónapos Ronan Daviest eszméletlenül találták súlyos fej- és belső sérülésekkel, és június 7-én az ausztráliai Adelaide-i Női és Gyermekkórházba szállították. Gyilkossági nyomozás indult, miután két nappal később az intenzív osztályon tragikusan meghalt.

Összetört szívű nagyanyja, Ngoc Cam Huynh „aranyosnak, jól neveltnek, ártatlannak és nagyon jóképűnek” nevezte őt a Facebookon kiírt posztjában. Azt is elmondta, hogy Ronan szerveit három másik gyermek megsegítésére adományozzák, akik "már közel voltak a halálhoz".

"Nagymama angyala, nyugodj békében! Annak ellenére, hogy csak kevés ideig voltál a családoddal, mindenki nagyon szeretett téged! Aranyos voltál, ártatlan és huncut. Mindenhol és mindig érezlek, ha alszom, ha eszem vagy bárhová megyek is" - írta a nagymama.

Ronan apja elmesélte, hogy ő és menyasszonya nem tudnak aludni, mióta szeretett fiukat és egyetlen gyermeküket elszakították tőlük.

A kisgyerekre a szülei barátai vigyáztak, amikor megsérült. A rendőrség nyomoz, mert úgy vélik, a gyereket összeverték, az okozta a sérüléseit.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek