Mérhetetlen fájdalom

"Nem mersz rám nézni, mert egy gyáva féreg vagy!" Tinédzser fia gyilkosa elé állt a gyászoló apa - Videó!

K.B.

Létrehozva: 2023.05.11.

A drogdíler végezhetett a 16 éves középiskolással.

Senkinek nem kellene átélnie azt a fájdalmat, amit egy gyermeke elvesztésekor érez az ember. Egy angol édesapa azonban ebbe a tragikus helyzetbe került, miután 16 éves fia összevert holttestét találták meg Thaiföldön egy erdő közepén. Miután elfogták a feltételezett elkövetőt, az édesapa Steven Graham a helyszínre utazott, hogy személyesen kérje számon fia gyilkosán a brutális tettét.

gyászoló apuka Thaiföld
Rendőröknek kellett visszafognia Stevent, hogy ne verje agyon az elkövetőt /Fotó: Youtube

A The Sun beszámolója szerint a feltételezett elkövető a 44 éves Chaiwa Boongarin egy drogdíler, aki egy nő-, illetve egy drogügy miatt támadt rá a 16 éves Woramet Ben Taotára és fegyverével agyonverte. Ezután az erdőbe hurcolta és kipakolta a zsebeit, hogy rablógyilkosságnak tűnjön. 

A 16 éves srác apukája Steven Graham miután megtudta, hogy a gyanúsítottat a rendőrség újra a helyszínre viszi, hogy rekonstruálják az esetet, azonnal repülőre ült és oda utazott. Amint a rendőrautó hátsó ülésén meglátta a fia gyilkosát, oda állt az ablakho,z és kiabálni kezdett neki:

"Nézz a szemembe te k*rva! Te söpredék, ide nézz, a szemembe! Nem mersz rám nézni, mert egy gyáva féreg vagy! Remélem, hogy a pokolban fogsz elrohadni"

 - vágta a gyilkos fejéhez Steven, akit végül a rendőröknek kellett arrébb vinniük, ugyanis kiszállt a kocsiból a golyóálló mellénybe öltöztetett Chaiwa, és félő volt, hogy kárt tesz benne a jogosan dühös apuka. A helyszínen készített videót itt tudjátok megtekinteni:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek