Hétköznapi hős

Megint megtörtént a baj: videón, ahogy kigyullad egy gyerekekkel teli busz

K.B.

Létrehozva: 2023.05.25.

Csak erős idegzetűeknek!

Perceken múlott a tragédia kedden az angliai Queensben. A városban haladó egyik kiránduló iskolabusz ugyanis hirtelen motorhiba miatt kigyulladt, majd a lángok sebesen szétterjedtek a jármű teljes terjedelmében. A buszon 5 és 11 év közötti kisgyerekek utaztak. A jármű vezetőjét azonban nem olyan fából faragták, hogy megfutamodjon a lángok elől. A saját életét kockáztatva mentette ki az utasait, miközben a tűz egyre nagyobbra nőtt, végül az egész buszt elégette. A helyszínen készített felvételek magukért beszélnek:

A félelmetes eset kedd délután történt a belvárosban. Az iskolabuszon összesen 6 kisgyermek tartózkodott, mindegyikőjüket sértetlenül mentette meg a sofőr, miután egyből a tűz felfedezése után felrántotta a jármű hátsó ajtaját és biztonságban kiemelte a kölyköket. 

Azután pedig messzebb vitte az égő busztól a csemetéket, és végig fogta a kezüket, amíg a szüleik meg nem érkeztek a helyszínre.

 A tűz végül több utcán parkoló kocsira is átterjedt, ráadásul a szemtanúk szerint a 4. emeleti magasságig ért a lángok teteje - számolt be róla a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek