Dráma

Kifestette a körmeit az anyuka, most alig tudja mozgatni a karját

KL

Létrehozva: 2023.05.10.

Módosítva: 2023.05.10.

A nő évekig járt manikűröshöz, hogy a körmei szépek legyenek. A történtek miatt erről örökre le kell mondania.

Felfoghatatlan baleset történt egy 36 éves anyukával. Lisa Dewey évek óta minden gond nélkül ápolta a körmeit, aztán egyszer csak borzalmas dolgot vett észre.

Manikűr körömfestés körmök sablon
Az anyuka többé nem festheti a körmét Fotó: Pixabay

A nő körmei nemrégiben begyulladtak és elkezdtek hámlani, eleinte azonban csak egy bakteriális fertőzésre gyanakodott. Az anyuka ezután szteroidos krémet és antibiotikumot kapott, de állapota ezután sem javult.

- Hirtelen történt. Attól tartottam, hogy akár az ujjaimat is elveszíthetem, amikor teljesen belilultak a köröm körül. Nehéz megmosnom a lányom haját, vagy bekötni a biztonsági övét a kocsiban, mert csak egy rossz mozdulat is hatalmas fájdalommal jár. Egyre rosszabb és már a kesztyű viselése sem segít, mert az izzadságtól csak jobban fáj - mesélte Lisa, aki  megfogadta, hogy távol marad mindenféle körömápolási terméktől és erre figyelmeztet másokat is.

Az orvosok most arra gyanakodnak, hogy Lisa allergiás lehet a gél alapú körömlakkokra, ami becslések szerint 30 emberből kevesebb mint egyet érint. A hölgy elmondta, hogy a fájdalomtól alig bírja mozgatni a karját, ezért segítséget kell kérni a 45 éves férjétől, Lee-től a mindennapi teendők elvégzésében.

Ez az önbizalmamat is nagyon megrendítette – annyira kínos, mindig elrejtem a kezeimet

– mondta a kétgyermekes anyuka, majd hozzátette:

− Az emberek éveken át gond nélkül megcsináltathatják a körmeiket, míg egy nap meg nem történik velük az, ami velem is történt – nyilatkozta Lisa a Mirrornak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek