Eltűnés

Itt a fordulat: teli zsákokkal sietettek el a Maddie holttestét kereső nyomozók

LA

Létrehozva: 2023.05.25.

A kislányt évek óta keresi a családja.

Mint megírtuk, újraindították a nyomozást a világ egyik legnagyobb rejtélyének, a 16 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann ügyében. A kislány 2007 májusában egy családi nyaraláson tűnt el. 2020 óta az ügy fő gyanúsítottja egy 43 éves német, pedofil férfi, aki a kislány eltűnésekor járhatott a portugál üdülővárosban. Ellene azonban azóta sem találtak elegendő bizonyítékot.

 

A szülők lányuk eltűnése óta kétségbeesetten keresik a gyermeküket annak ellenére, hogy a rendőrök már többször is feladták a keresését. Hétfőn mégis újból kezdték a nyomozást, mivel olyan információkat kaptak, amelyek szerint egy víztározóban lehet a kislány holtteste. A rendőrök ellepték a víztározót, ám információt nem árultak el a nyomozásra való tekintettel.

Az Origo azonban megtudta, hogy a Maddie eltűnését vizsgáló rendőrség több zsákot is elvitt a dél-portugáliai keresés helyszínéről. A rendőrök a víztározót és a környező bozótosokat fésülték át, miután tippeket kaptak - azt azonban nem tudni, hogy mi volt a zsákokban. 

 

 

Egy, a nyomozást ismerő forrás elmondta, hogy az akció valószínűleg a német gyanúsított férfi rejtekhelyén talált fényképekkel függ össze - ezeken ugyanis a víztározó látható.

 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek