SMA

Ennél aranyosabb nincs is: ilyen szépen beszél már az SMA-s Zente – videó

LA

Létrehozva: 2023.03.22.

Módosítva: 2023.03.22.

A kisfiúról tündéri videó került fel az internetre.

Mint az köztudott, az SMA-s betegeknél nemcsak a végtagok, hanem a szájizmok is érintettek a betegségben, így az átlagnál még csodálatosabb élmény, ha az SMA-s kisgyerekek egyre szebben és szebben ejtik ki a szavakat.

Zente már sétálgat
Fotó:   Facebook

A kis Zente egy hosszabb légúti megbetegedés után végre kiélvezhette, hogy napközben már nincsen olyan hideg, és nem győzte levezetni a felgyűlt energiát. A tavaszi időben biciklizett a szüleivel, játszott a kutyussal, és a kert körüli teendőkben is segített. Rengeteget játszott a szabadban, és medvehagymát is elment szedni a családdal. Erről édesanyja egy videót is megosztott, amin jól hallható, hogy Zente beszéde egyre érthetőbb, már nagyon szépen összerakja a mondatokat.

A betegség hozadékai közül az volt az egyik legnagyobb félelmem, hogy így nem annyira tud közel kerülni a természethez. Nekem mindig az életem része volt barangolni erdőn, mezőn, és persze gazdálkodni is legalább egy picike kertben. Úgyhogy nagyon örülök, hogy Zentével is meg tudjuk oldani ezeket a dolgokat. Szereti, élvezi és feltalálja magát az erdőben és a kertben is. Meg persze sokat is tanul ezáltal

– írta a videó mellé a kisfiú édesanyja.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek