Megrázó

A legkisebb koporsók a legnehezebbek: álmában hunyt el a 22 hónapos kis angyal

Létrehozva: 2022.12.28.

A fájdalomtól megtört szülők még most is válaszokat keresnek a történtekre.

Borzalmas tragédia rázott meg egy angol családot éppen karácsony előtt. A 22 hónapos Hailey Thompsonnál vírusfertőzést állapítottak meg december 18-án, a helyi kórház idei legforgalmasabb napján. A kislányt rögtön haza is küldték az orvosok, a panaszok kezelésére pedig egyszerű lázcsillapítót írtak fel.

Szülei másnap holtan találták szobájában a csodaszép kislányt.

A szülők, a 32 éves Kris Thompson és a 35 Iboyla Adam azonnal megkezdték az újraélesztést, közben pedig tárcsázták a mentőket, akik rögtön kórházba is szállították a kislányt. Az intézményben azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Képtelenek vagyunk elfogadni, hogy elveszítettük a kislányunkat! Olyan gyorsan történt minden… A kis szervezete felett valami átvette az irányítást

 – mondta Kris, hozzátéve: azóta is keresik a válaszokat a tragikus esetre.

Hogyan halhat meg álmában egy egészséges baba? Miért nem vizsgálták ki, tesztelték különböző vírusokra? – magyarázta az édesapa.

A kis Hailey-t még december 7-én vitték szülei először orvoshoz orrfolyás és köhögés miatt. Akkor antibiotikumot írtak fel neki, ám miután allergiás reakció lépett fel a kislánynál, a kezelést fel kellett függeszteni. Később egy lázcsillapító készítményt kapott a gyermek, ám 18-án furcsa zihálás jelentkezett nála, mire a szülők azonnal mentőt hívtak.

A mentősök közölték, hogy legalább két órát kell várni az érkezésükre, így jobban járnak, ha maguk indulnak el a kórházba.

A szülők így is tettek, ahol a kezelés folytatását javasolták az orvosok, ám másnap megtörtént a tragédia. A boncolásra december 28-án kerül sor, a kislány betegségének pontosabb részleteire csak ezután derülhet fény.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek