Tragédia

Félrediagnosztizálták az orvosok: 9 nap múlva meghalt a 3 gyermekes édesanya

Címkék
rákos

Létrehozva: 2022.12.25.

A háromgyermekes anya kilenc nappal azután halt meg, hogy agresszív rákot diagnosztizáltak nála.

Egy háromgyerekes anya halt meg mindössze kilenc nappal azután, hogy agresszív rákot diagnosztizáltak nála, amelyet eredetileg vesekőnek hittek. A 39 éves Elizabeth Kelly súlyos fájdalmaktól szenvedett, amikor úgy döntött, felkeresi az orvosát december 6-án. 

 

Az orvosok negyedik stádiumú metasztatikus melanomát diagnosztizáltak nála, miután rákot találtak a tüdejében, a mellében és a gerincében, ám a rák  gyorsan átterjedt az agyára és a csontjaira is. 

Férje, AJ elvesztette a feleségét és három gyermekük, Sienna (7) és ikreik, Fletcher és Scarlett (5) anya nélkül maradtak, amikor Elizabeth december 15-én meghalt.

A család barátja mesélte el, hogy Elizabeth minden kezelésnek alávetette magát, hogy visszavágjon a ráknak, ám gyógyíthatatlan volt.

"Szóval nem lehet leírni egy ilyen hihetetlen nő elvesztésének hatását. A bánat nem elég erős szó arra, amit érzünk, de gyászolunk egy lányt, egy feleséget, egy anyukát és egy barátot, és megszakad a szívünk azért a három kisgyerekért, akiknek mamájuk már csak az emlékeikben marad".

A barátok egy GoFundMe oldalt hoztak létre, hogy támogassák az egyedül maradt apát és gyermekeiket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek