Túlélő

20 órán keresztül hánykolódott a tengerben egy roncsdarabon a férfi

Z.A.

Létrehozva: 2022.12.27.

A férfi csónakját egy hatalmas hullám borította fel. Állítólag nagyjából egy volt a millióhoz az esélye a túlélésre.

Az ausztrál rendőrség valóságos karácsonyi csodának nevezte, hogy egy férfi túlélt 20 órát a tengeren a Torres-szorosban – számolt be az esetről a Mirror.

A 31 éves férfit a csónakja törmelékébe kapaszkodva találták meg, miután az felborult, amikor egy óriási hullám a Getullia-sziget és a Sue-sziget között felborította a csónakját. Anthony Moynihan, a queenslandi rendőrség főtörzsőrmestere az ABC híradójának elmondta, hogy a férfinél nem volt biztonsági felszerelés, amikor egyedül indult útnak, ezért meglepő, hogy túlélte.

Hihetetlen, szinte egy a millióból volt az esélye. Ismerve a vízben lévő élőlényeket, és mégis élve találtuk 20 órával később. Rendkívül szerencsés fickó.

Elmondása szerint a férfi kiváló hangulatban van, és nem szenved semmilyen súlyos betegségben, annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt biztonsági felszerelés a fedélzeten, nem voltak vészjelzők és jelzőfények.

A férfi múlt kedden délelőtt indult el egyedül a Moa-szigetről, és Warraber Islet felé tartott, ami körülbelül 60 kilométeres utat jelent. Amikor nem érkezett meg a célállomásra, a családja próbálta elérni, sikertelenül, végül pedig a hatóságokhoz fordultak. A keresőcsapatnak a csapadékos időjárás miatt aznap este végül le kellett fújnia a műveletet, így a fickót csak másnap délelőtt találták meg.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek