Félelem

Az időutazó kimondta: Ekkor törhet ki a harmadik világháború

Létrehozva: 2022.11.20.

Sejtelmes üzenetet küldött egy állítólagos időutazó, amivel sok rajongójából félelmet váltott ki.

Forrás: Pixabay

– Időutazó vagyok 2906-ból. Itt a pontos hónap, amikor kitör a harmadik világháború Amerika és Oroszország között ezzel a mondattal kezdi videóját egy TikTokker. A nagyon kreatív "Időutazó" névre hallgató felhasználó azt mondja, azért van itt, hogy megmentse az emberiséget és felkészítsen minket az igazán nagy eseményekre.

A férfi legutóbbi videójában kijelentette, hogy bennfentes információkkal rendelkezik arról, mikor robban ki a harmadik világháború. Az önmagát időutazónak tituláló tartalomgyártó szerint

2023 márciusában esik egymásnak Amerika és Oroszország.

A TikTokker utalt a keddi lengyelországi eseményekre is, amikor egy rakéta miatt ketten meghaltak. Szerinte ezt Oroszország a lengyel fővárosra, Varsóra célozta, de a rakéta eltévedt, ám ennek ellenére azt időutazó állítja, ez is egyfajta provokáció volt a harmadik világháború előidézésére. Arra kérte követőit, hogy helyezzék magukat biztonságba, mert alig négy hónap múlva kezdődik az Armageddon.

A követőket egyszerre nyűgözte le és félemlítette meg a figyelmeztetés. Persze vannak szkeptikusok is köztük. – Egy időutazó által bejelentett esemény sem történt meg eddig. Ez azt jelenti, hogy az időutazók mind hamisak! írta egy kommentelő. – Remélem, soha nem fog ez bekövetkezni. Félek! osztotta meg érzelmeit egy másik felhasználó.

(via)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek