Iskola

Dráma Balatonfüreden, gimnázium ablakán ugrott ki a diák

Létrehozva: 2022.11.07.

Módosítva: 2022.11.07.

Mentőhelikoptert riasztottak a füredi iskolához, miután egy fiatal kivetette magát az intézmény egyik ablakán. Jelenleg még nem tudni, miért ugrott ki a fiú.

Forrás: Facebook/OMSZ

Drámai események zajlottak hétfőn egy füredi gimnáziumnál: egy 17 éves, 9. osztályos diák ugyanis az iskola második emeleti ablakán kiugrott. A súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett fiút mentőhelikopter szállította kórházba. Tettére jelenleg még nincs magyarázat. Annyi bizonyos: a helyszíni vizsgálatnál bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért a történtek miatt rendőrségi eljárás nem indult – árulta el Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő a VEOL oldalának.

Óra alatt ugrott ki

Úgy tudni, az eset 11:30-kor, matematika óra közben történt. A tanár – háttal a diákoknak – éppen a táblára írt, amikor tanuló kinyitotta az ablakot, és kiugrott a második emeletről. Mindez annyira gyorsan történt, hogy a körülötte ülő diákok sem tudtak tenni semmit. Az udvaron épp testnevelés óra zajlott. A kiugrott diák köré sereglettek a tanulók és a anárok is. Azonnal hívták a mentőket, akiknek sikerült stabilizálniuk a tini állapotát, majd légi úton egy budapesti kórházba szállították.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek