Borzalom

Ájultra erőszakoltak egy diáklányt az iskola mosdójában

Létrehozva: 2022.11.18.

Borzalmas, mit kellett kiállnia egy 9. osztályos lánynak.

Megerőszakoltak egy 9. osztályos lányt a McKinley Gimnáziumban. A lány családja most beperelte az intézményt, szerintük a "laza biztonság" miatt eshetett meg a borzalom a lányukkkal. 

 

Egy 9. osztályos fiú berángatta a lányt a mosdóba és fegyverrel kényszerítette a nemi aktusra. A fiú egyik barátja az ajtó előtt állt és hallotta, ahogy a lány kiabál, hogy "állj, állj, engedj el". A lány több hónapos online tanulás után először tért vissza a gimibe, és akkor történt vele ez a szörnyűség. 

„Voltak olyan irányelvek, amelyek megkövetelték, hogy az ajtókat be kell zárni, és a létesítményt biztosítani kell, mert az iskola tudta, hogy veszélyes – mondta Blaine Rogers ügyvéd –, és ez sem történt meg."

A perben az is szerepel, hogy az iskola illetékesei tudták, hogy a fiú „agresszív és erőszakos volt másokkal szemben. Kiszámíthatatlan volt, nem félt a tekintélytől, és nem tudott különbséget tenni jó és rossz között.”

Rogers szerint ez volt a második nagy kudarc.

„Engedélyezték, hogy felügyelet nélkül a gimnáziumban maradjon, és az incidens napján egy fegyver és egy fejsze volt nála az iskolában” – mondta.

A lány a támadás után felhívta az anyját, aki azt mondta neki, értesítse az igazgatót és a biztonsági embereket. A biztonságiak hívták ki a rendőrséget, de a fiút nem fogták meg, nem zárták be, egy viselkedési tanácsadó beszélt vele csak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek