Kegyetlen

Felfoghatatlan kegyetlenség: Közös selfie után lökte le hét hónapos terhes feleségét egy szikláról

Létrehozva: 2022.10.30.

Szándékosan lelökte hét hónapos terhes feleségét egy szikláról, alig néhány pillanattal azután, hogy mosolygós szelfit készített vele.

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték egy férfit, aki hét hónapos terhes feleségét szándékosan lelökte egy szikláról, alig néhány pillanattal azután, hogy mosolygós szelfit készített vele. A 40 éves Hakan Aysal 2018 júniusában a törökországi Butterfly Valley nevű kirándulóhelyen lökte le a 32 éves feleségét egy körülbelül 300 méter magas szikláról. A férfi indítéka az volt, hogy felvegye a nő életbiztosítása után járó jelentős összeget.

A bíróságon az is kiderült, hogy a férfi a tériszonyos feleségét azzal az ürüggyel csalta fel a meredek szikla szélére, hogy szelfit készítsen vele. A gyanú azután merült fel, hogy a párról készült fotókat megosztották a hírekben, és ez egy másik turista emlékét is felfrissítette.

Előkerült ugyanis egy hátborzongató videófelvétel, amin jól látható, ahogy házaspár egyre jobban közelít a szikla széléhez. A gyanút csak tovább erősítette, hogy a férfi nem segített megkeresni a felesége holttestetét. Ráadásul alig pár nappal a tragédia után, benyújtott igényénét a nő életbiztosítása után járó 400 ezer líráért, aminek ő volt az egyetlen kedvezményezettje.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek