Éltveszély

Életveszélybe került egy 14 éves lány egy új TikTok trend miatt

Ripost

Létrehozva: 2022.10.19.

Anyukája hiába próbálta megvédeni gyermekeit a veszélyes vírus trendektől, sajnos nem járt sikerrel. Osztálytársa rábeszélte lányát, hogy együtt próbálják ki.

Olyan megpróbáltatást élt állt egy tinédzser lány és édesanya, amit egyetlen embernek sem szabadna. A 14 éves Tia egy TikTok trend miatt véletlenül lenyelt két mágnest.

A legújabb trend szerint a fiatalok színes mágneseket ragasztanak a nyelvükre és az arcukra, hogy a felnőttek piercingjét utánozzák. Tia azonban teljesen megfeledkezett a nyelve két oldalára felhelyezett mágnesekről, amikor vizet ivott.

Az iskolából egyenesen kórházba szállították, ahol a röntgenfelvétel kimutatta: a golyók egymáshoz tapadtak a mellkasának alsó részén. Az orvosok abban reménykednek, hogy természetes úton távoznak majd, de fenn áll a veszélye, hogyha szétválnak, akkor kárt tehetnek a lány belső szerveiben.

Emiatt most Tia édesanyja, Kelly Sheldon (33) nagyon aggódik. A nő egyébként már korábban eltiltotta gyermekeit a TikTok használatától, így teljesen meglepetésként érte a történtek.

- Egy gyerek adta neki azokat a mágneseket, és mivel korábban már hallotta vagy látta ezt a TikTok-trendet, Tia úgy gondolta, hogy kipróbálja. Egy ezüstszínű mágnest tett a nyelve tetejére, és egy ezüstszínű mágnest a nyelve alá, ami aztán a nyelvére szorul, és úgy néz ki, mint egy piercing – mesélte Kelly a Daily Mail oldalára.

Már kétszer voltak röntgenfelvételen, hogy ellenőrizzék a mágnesek útját. Egyelőre a fiatal lány még bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy az apró golyók elhagyták-e a testét, de csak akkor fognak megnyugodni anyukájával, ha már biztosak abban, hogy eltűntek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek