Támadás

Sokkoló jelenet a szentesi kórházban: újabb részleteket közölt a rendőrség

Farkas Ivett

Létrehozva: 2022.09.22.

Csak a szerencséjének köszönheti életet az a szentesi ápolónő, akinek a nyakát egy üveggel vágta meg egy zavarodott beteg a Bugyi István Kórházban. A 62 éves angol egy másik nővért is megsebesített, őt a karján vágta meg.

Szerda hajnalban horrorfilmbe illő jelenet történt a szentesi kórházban. Egy zavarodott állapotban lévő külföldi állampolgárságú beteg egyelőre tisztázatlan okokból betörte a kórterem ablakát és az üvegdarabokkal támadt rá a Bugyi István Kórház alkalmazottjaira

A 62 éves angol betegnek két ápolónőt sikerült megsebesítenie, közülük az egyiknek egy mély vágást ejtett a karján, a másikat pedig a nyakán sebesítette meg. Utóbbinak óriási szerencséje volt, ugyanis ha mélyebb sebet ejt az őrjöngő beteg, akkor könnyen tragédiába is torkollhatott volna a támadás.

Olyan csúnya sebet ejtett a zavart beteg, hogy csak kitakarva mutatjuk a képet  Fotó: Szentesi hírek

Az ügy kapcsán megkerestük a kórházat, hogy megtudjuk milyen állapotban vannak a nővérek, ám csak a történteket erősítették meg, nyilatkozni nem kívántak.

A szentesi Bugyi István Kórházban támadott az angol férfi.  Fotó: Facebook

Egy 62 éves angol állampolgár ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A bűncselekmény elkövetése során a két ápolónőn kívül más nem sérült meg 

– fogalmazott lapunknak a Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányság.

Csak a szerencsén múlott, hogy nem halt bele a támadásba a nővér.  Fotó: Szentesi hírek

Nem az első eset, hogy kórházi dolgozóra támad egy beteg. Talán az idei egyik legborzalmasabb eset a budapesti 13. kerületi Honvédkórházban történt, ahol a támadás után a sebesült orvos sürgős műtéti beavatkozásra szorult. 

Az 54 éves kínai beteg a támadást megelőzően hallucinációkra panaszkodott, viszont a kapott gyógyszert nem volt hajlandó beszedni. 

Egy rutinvizsgálat során teljesen váratlanul egy késsel támadt rá a védtelen orvosára. 

Úgy tudni, a férfi megpróbálta szíven szúrni az orvost, amit ugyan elvétett, a szúrás a tüdejét érte, a doktor pedig rengeteg vért vesztett. Az orvost a támadást követően azonnal megműtötték és stabilizálódott az állapota.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek