Tragédia

4 gyerek maradt árván: 48 óra alatt elvesztették az édesanyjukat és az édesapjukat is

Címkék
frissárva

Létrehozva: 2022.09.27.

Az édesanya két nappal férje halála után meghalt.

Teljesen összetört egy scunthorpe-i család. A család 4 gyermeke mindössze 48 óra leforgása alatt elveszítette az apját és az anyját is. Mindenkit sokkoltak az események, keresik a válaszokat. 

A 48 éves Steven Danielt holtan találták a Humber folyóban 12 nappal azután, hogy lányai bejelentették eltűnését. Két nappal később felesége, a 42 éves Jane Cairns halálos túladagolás következtében meghalt. A pár 23 éve élt együtt. 

a gyász gyertyája
 

A Grimsby városházán lefolytatott vizsgálat során kiderült, hogy a scunthorpe-i házaspár halálának okát nem nyilvánítják öngyilkosságnak, mert a bíró szerint nincs minden kétséget kizáró bizonyíték erre, még ha minden jel erre is utal. Az otthonukban azonban nem találtak búcsúlevelet, sose beszéltek öngyilkosságról és a családjuk se vett észre rajtuk semmilyen hangulatváltozást. Bár mindketten küzdöttek bizonyos egészségügyi gondokkal, de ettől függetlenül boldognak tűntek. Sokan "szelíd óriásnak" tartották Stevent, Jane-t pedig "csendes léleknek" ismerték, aki rajong a családjukért.

Azt azonban furcsállták a gyerekeik és a nyomozók is, hogy amikor Steven eltűnt, Jane nem akarta értesíteni a rendőrséget. Amikor Katie lányuk mégis szólt a hatóságnak, Jane elutasító és goromba volt a tisztekkel. 

Egy nagypapa tett bejelentést a rendőrségen, hogy látott valakit lezuhanni a hídról. Steven holttestét két héttel később találták meg a kereső csapatok. A rendőrség megnézte a térfigyelő kamerák felvételeit, ám éppen a holttérben történt az eset, így nem tudni pontosan, hogy ugrott vagy baleset történt. A rendőrség azonban valószínűsíti a szándékosságot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek