Gyász

"Miért kellett ilyen korán felmenned az égbe?" - elvesztették szülei a 4 hónapos Zoét

Létrehozva: 2022.07.31.

A kislányon szívműtétet hajtottak végre, de sajnos ez sem mentette meg az életét.

Egy mindössze négy hónapos csecsemő temetésére készülnek Rétközberencsen. A szülők fájdalma leírhatatlan, főleg, hogy a kis Zoé születése óta egyszer már megjárták a poklot, majd úgy tűnt, hogy a kislány kapott egy második esélyt is az élettől. Ez azonban mindössze pár napig tartott.

Fotó: Pixabay

Először a szíve miatt aggódtak

A kis Zoé áprilisban, koraszülöttként jött világra. „Nem kérek segítséget senkitől, csak annyit, hogy imádkozzatok érte, mert a gyermekem szívbeteg és valószínűleg meg kell műteni” – jelentette be az édesapa június közepén. A műtétet pár napon belül el is végezték, és akkor úgy tűnt, hogy sikeresen. „Köszönöm neked drága Uram, hogy a gyermekemnek adtál még egy lehetőséget” – írta az édesapa boldogan.

 

Nem sokáig örülhettek

A család azonban hiába könnyebbült meg, örömük nem tartott sokáig. A kis Zoénál hamarosan komplikációk léptek fel, ami miatt az édesapa az imádkozáson túl, segítséget is kért. Július 24-én jelezték a szülők, hogy a szívműtét után légcső szűkület lépett fel, amit azonnal meg kell műteni, és ehhez anyagi segítséget kértek. Ez azonban már nem tudott beteljesedni, a kicsi Zoé 27-én örökre lehunyta a szemét - írta a Ripost.

 

Sosem felejtik

„Csak nyúlnánk feléd, de nem érünk el. Nem értjük, hogy miért ilyen korán kellett felmenned az égbe? Alig éltél, miért pont most lett vége? Hiányzol nekünk nagyon, hiszen mindig fontos voltál! A mi életünkbe sok boldogságot hoztál! Bárhol jársz, bármerre van fényed, Sosem felejtjük el lényed” - búcsúzott a kislánytól édesanyja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek