Tragédia

„Anyukáddal akarok lenni, megölöm magam” – közölte a megtört szívű édesapa a lányával

Bors

2022. május 15. vasárnap 09:30

A tragédiákat azt előzte meg, hogy az édesanya leukémiás lett, ezt nem tudta elfogadni a férje. Borzalmas elhatározásra jutott az idős házaspár.

Utolsó lélegzetükig szerette egymást az idős házaspár, egészen addig, amíg Janice halálos beteg nem lett. Ezután egy öngyilkos paktumot kötöttek, legalábbis ezzel magyarázza a drámai esetet David Hunter.

A nyugdíjas szénbányász állítólag megfojtotta leukémiában szenvedő feleségét, majd beszedte a vényköteles gyógyszereit ciprusi nyaralásuk alatt. Egyszerre akartak távozni az élők sorából, ám Davidet kórházba szállították és túlélte a túladagolást.

- Nem tudom, hogyan éljek nélküle. Janice férje vagyok, és nélküle nem igazán tudom, hogy ki vagyok – állította még a börtönben is David.

Lánya, Lesley Cawthorne teljesen összetört a tragédiák miatt, hiszen egyszerre vesztette el a szüleit. Sőt sokáig nem tudta felvenni a kapcsolatot börtönbe került édesapjával, ugyanis nem tudott kiutazni hozzá. Nemrég azonban felhívhatta, de Davidből továbbra is csak a fájdalom áradt.

- Annyira sajnálom, szeretlek, de anyukáddal akarok lenni. Nagyon sajnálom, de amint lehetőségem lesz rá, megölöm magam – mondta lányának az idős férfi telefonon keresztül.

Lesley hiába könyörgött apjának, hogy ne tegye meg, és azt is hiába mondta, hogy nem képes mindkettőjüket elveszíteni. Megpróbálta megakadályozni őket a tervükben, de nem járt sikerrel. 

- Imádta őt. Az egyetlen dolog, ami igazán érdekelte, hogy a családjának szép életet biztosítson. Nem tudom elviselni a gondolatot, hogy bárki rosszat gondoljon az apámról, mert az apám tényleg a legkedvesebb ember. Apám minden este beszél anyával a cellájában, hallja a fájdalomsikolyait, amikor a vérrák elhatalmasodott rajta – árult el Lesley a Mirror oldalának.

David gyilkosság vádjával életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat Cipruson, míg az öngyilkossági kísérletért legfeljebb 10 év börtönbüntetést szabnak ki.

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Országos hőség után hidegfront érkezik

origo.hu

Halálra késeltek egy idős embert

borsonline.hu

Mindjárt lecsap a vihar, több megyére már riasztást adtak ki

vg.hu

Bekérette a külügy Észtország budapesti nagykövetét

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

vg.hu

Felfelé ível a hőszivattyúk és a kondenzációs kazánok eladása

vg.hu

Ősztől ennyi pótdíjjal kell számolnia a BKK-n bliccelőknek

lakaskultura.hu

Látóhatáron a tenger: ilyen egy modern, letisztult nizzai lakás

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

borsonline.hu

Megkérdezték Tolvai Renit, mennyi pénzt ajánlottak neki szexért - itt a válasz

További cikkek

Luxus

Hajléktalan voltam, most százmillióim vannak

Baleset

Drámai részletek a nagypeterdi horrorbalesetről: Feszítővassal mentették ki a polgármester unokáit