Támadás

"Döntenem kellett, azt hittem, meghal a kislányom"

Bors

Létrehozva: 2022.04.28.

Hárman próbálták megfékezni a kislányt harapdáló pitbullt.

Késsel támadt a család két pitbulljára egy édesanya április 24-én, miután azok megtámadták egyéves kislányát a kaliforniai Pico Riverában. Az egyik súlyosan megsebesült, a másik azonban nem élte túl. 

Margaret Ann Morales, a kislány nagymamája a helyi sajtónak tett nyilatkozatában elmondta, már épp alváshoz készült, amikor lentről ordibálást hallott. Lerohant a konyhába, és látta, amint két lánya megpróbálja leszedni unokájáról a harapdáló, agresszív kutyákat. Az egyik kutyának kézzel kellett szétfeszíteni az állkapcsát, mert a kicsi lábát harapta. Amint azonban leszedték a lányról, a kutyák újra támadtak. Az édesanyja ekkor felkapott egy kést, és rárontott a pitbullokra, az egyiket halálosan megszúrta - írja az NBC Los Angeles.

- Döntenem kellett, vagy ő, vagy a lányom. Rosszul érzem magam a történtek miatt, de muszáj volt, mert azt hittem, meghal a lányom. Bármit megtettem volna, hogy megvédjem a kislányomat - mondta remegő hangon a kicsi édesanyja.

Az egyéves Rubynak az arca megsérült, ezért hétfőn kora reggel megműtötték a helyi kórházban.

A hároméves kutyák kölyökkoruk óta a családban voltak, a szülők elmondása szerint eddig nem viselkedek agresszíven. A családtagok szerint Ruby a kutyák játékával játszhatott, és amikor sírni kezdett, a kutyák támadásba lendültek. Az életben maradt kutyát a hatóság befogta, hamarosan el fogják altatni. 

 

 

 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében