A Gundel név a magyar gasztronómia büszkesége, valóságos legenda, a minőségi kulinária és a tökéletes vendéglátás szinonimája. A legismertebb Gundel-étel talán a diós krémmel töltött és csokoládéöntettel tálalt palacsinta.
Ki ne ismerné ezt a finomságot? Az összetevők egyszerűek a desszert mégis nagyszerű. Az eredetileg Márai palacsinta mára már a Gundel család és étterem ikonikus édessége lett. A receptet is elárulta és az elkészítését is elleshettük a sztárséftől.
Radar a riportmagazin, minden hétköznap 17.30-tól a Hírtv-n.
A teljes riport ide kattintva megtekinthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.