Ütközés

Hatalmas csattanás rázta meg a környéket: egy luxuskocsi letarolta a családi autót

2022. február 8. kedd 10:30

Nagy sebességgel száguldó Porsche és egy vétlen sofőr kötött ki az árokban egy ócsai ház előtt. A sietség miatt négy ember megsérült, de a sofőr ismerősei a helyszínre érve még balhéztak is.

Forrás: Bors

Hatalmas csattanásra eszméltek vasárnap késő éjjel az ócsai főút, a Bajcsy- Zsilinszky út egyik házánál, aminek a kerítésénél két kocsi csapódott egyszerre az árokba, az egyik autó pedig még a ház kerítésének is nekirohant. Mint kiderült, a kihalt utakon éppen egy Porsche száguldott, ami előtt pedig egy Dacia akart befordulni szabályosan egy

kisebb utcába. A Porsche sofőrje azonban sietősre vette a tempót, és egyenesen a másik kocsiba rohant, mindkettőjüket az árokba taszítva.

A Porsche olyan erővel csapódott az árokba, hogy annak betontetejét is lebontotta Fotó: Bors

 

– Hatalmas csattanás volt, mint egy mennydörgés, azt hittük, összedőlt valami. Nem láttuk, mennyivel jött a Porsche, de biztos, hogy nem lassan, mert még az árok betontetejét is lebontotta, ahogy belerongyolt az árokba – mesélte a Borsnak egy helyi szemtanú. – Pedig alig voltak az utakon ilyen késő este, szinte egy járgányt sem lehetett látni. Gondolom, ezért húzta ki ennyire az iramot a sportautós – ingatta a fejét a férfi, aki megjegyezte: a hosszú, egyenes szakasz teljesen belátható volt arra felé. Elmondták, a luxuskocsi sofőrje magától mászott ki az árokba fordult járgányból, utasa azonban megsérült.

– Az utas a lábát fájlalta, érte mentő is jött – tette hozzá a tanú, aki elmesélte, ezután egy kisebb balhé is kerekedett, ugyanis megérkeztek a sérült utas rokonai, testvére pedig a lezárás ellenére a roncshoz akart rohanni.

Az ütközés akkora volt, hogy a Dacia egy ház kerítését is kidöntötte Fotó: Bors

 

– Mindenképpen látni akarta a sérült testvérét, a végén a rendőröknek kellett lecsillapítaniuk őt, és udvariasan megkérték, hogy higgadjon le – mondta. A helyszínt a mentés idejére lezárták, a dabasi hivatásos tűzoltók és mentőegységek is kivonultak, akik áramtalanították a helyszínt, majd kiszabadították a Daciában rekedt utasokat, akiket úgy tudni, csak a hátsó szélvédőn keresztül tudtak kiemelni a roncsból, információink szerint az eset során összesen négyen sérültek meg. A két kocsit végül speciális mentőegység húzta ki az árokból.

– Daruval kellett őket kiemelni. Nem volt egyszerű, de a csapatunk megoldotta a helyzetet – mondta a Borsnak a mentést végző csapat, az MMM Trans munkatársa, Erdős Norbert. A körülményeket szakértők bevonásával vizsgálják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Putyin bizalmasának elképesztő bejelentése

origo.hu

Ezért ment a vízbe a Dunába fulladt kutyakiképző - videó

borsonline.hu

Családi tragédia: Meglátta lányát egy ˝idegennel˝ csókolózni, kegyetlenül végzett vele

vg.hu

Elkerüli a magyar gazdaságot a recesszió

mindmegette.hu

4+1 isteni uborkasaláta, ami tökéletes köret minden sült hús mellé

mandiner.hu

Videón, ahogy „Zelenszkij” leteszi a fegyvert Kadirov előtt (videó)

mindmegette.hu

Biztonságos és sokoldalú természetes fényvédelem nyárra – a biokozmetikumok reneszánsza!

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Interjút adott Fekete Dávid exe: „Az ikrek számára Dávid sajnos idegen”

mindmegette.hu

Még rekord bérért sem talál szakácsot Hosszú Katinka

További cikkek

Dráma

Dráma: Meglazult a szúnyogháló, több métert zuhant a mélybe egy 7 éves gyermek

Tragédia

Most érkezett: Megtalálták a második eltűnt kutyakiképző holttestét is