Beavatás

Eldurvult az egyetemi parti, hónapok óta kómában fekszik a 19 éves fiatal

Bors

Létrehozva: 2022.02.13.

Durván félresikerült egy egyetemi beavatási szertartás, amiért végül a rendőrség eljárást is indított.

A fiatal a túl sok alkohol miatt került életveszélybe

Forrás: Twitter

Daniel Santullira eszméletlenül találtak rá egy autóban a Missouri állambeli Columbia egyetemnél, még tavaly október 20-án. A vérében 0,486 százalékos volt az alkoholtartalom, ami több mint hatszorosa a megengedett vezetési határértéknek.

A 19 éves hallgató korábban a Phi Gamma Delta házának jelöltjeként egy beavatási szertartáson vett részt. A taggyűlésen arra kényszerítették, hogy egyedül megigyon egy üveg vodkát.

Danielt az orvosok újraélesztették és lélegeztetőgépre tették, de jelentős agykárosodást szenvedett. Már hónapok teltek el az incidens óta, de az állapota azóta sem javult, továbbra is kómában fekszik.

– Nem reagál, nincs tisztában a környezetével, nem képes kommunikálni, és az agya jelentős sérülést szenvedett – hangzott el a Boone megyei körzeti bíróságon.

A család ügyvédje, David Bianchi szerint ez a legsúlyosabb sérülés, amit egy diákszövetségi jelölt elszenvedett, és amit a szakmában eltöltött 30 éve alatt valaha is látott. Egyelőre még az is kérdéses, hogy a fiatal fel fog-e épülni.

A Mirror információi szerint a Phi Gamma Delta tagozatot azóta felfüggesztették. Az áldozat családja feljelentést tett a rendőrségen, és szeretnék, ha igazságot szolgáltatnának a számára. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek