Felfoghatatlan

„Anya, meg akarok halni” – mondta a 7 éves kislány, akit több éven keresztül zaklatott az osztálytársa

Bors

2022. február 28. hétfő 18:00

Három éven keresztül hagyta szenvedni a kislányt az iskola, mire végül közbeléptek. Az édesanya teljesen elkeseredett lánya helyzete miatt.

Képünk illusztráció

Forrás: Pixabay

Hétéves korábban Nikki Rainy-Brown lánya olyan szavakat mondott ki, amit egy kisgyermeknek sem szabadna. A pezsgő, pimasz kislány három év könyörtelen iskolai zaklatás után meg akar halni.

A meg nem nevezett leányzót még elsős korában pécézte ki egy másik lány az osztályából, aki azt hajtogatta, hogy csúnya és nem méltó a szeretetre, harmadikban pedig meg is verte. Így mind fizikailag, verbálisan és érzelmileg is megsérült. Az iskola személyzete szemtanúja volt annak, hogy a lányt arcon ütötte a kínzója. Nem sokkal később ismét bántalmazták, és Nikki szerint a tanárok ezt az esetet is látták...

- A lányomat a torkánál fogva szorította egy kerítéshez. Az egyik nap iskola után hazafelé sétáltunk, és azt mondta nekem: „Anya, meg akarok halni, már csak azt akarom, hogy ennek vége legyen. Ha nem lennék itt, akkor ez nem történne velem.” Egy szülő sem akarja ezt hallani a gyerekétől, bármilyen korban is van, de én biztosan nem akartam ezt hallani a hétéves lányomtól. Teljesen el voltam keseredve, amikor hazaértünk. Annyira feldúlt voltam – mesélte Nikki a The Courier oldalának.

A bántalmazott kislány korábban életvidám volt, de nem vitatkozott és az iskolában is mindig rendesen viselkedett. Így édesanyja biztos abba, hogy nem ő kezdeményezte, ami vele történt.

Az intézmény nemrég az aggódó édesanya sokadik könyörgésére, a két lányt szétválasztotta. Az elkövetőt egy új osztályba helyezték, és olyan szabályt vezettek be, hogy egyszerre csak az egyikük mehet ki az udvarra.

- Elegünk van, és az állapota egyre csak rosszabbodik, ki kell maradnia az iskolából. Hiperventillált, mert rettegett attól, hogy be kell mennie. Annyira rossz, hogy végig kell néznem, ahogy a lányom keresztülmegy ezen, mert az iskola folyton azt mondja, hogy nem tehetnek semmit. Két héttel ezelőtt a lányomat például nekilökték a falnak – tette hozzá feldúltan Nikki Rainy-Brown.

Az édesanya azon gondolkodik, másik intézménybe fogja íratni három éve bántalmazott lányát, hogy megszabadítsa a rémálmaitól. Szerinte elfogadhatatlan a zaklatás minden formája és nem tudja mi kell ahhoz, hogy az iskola komolyan vegye az ügyet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Továbbra sincsen magyar áldozata az észak-olaszországi jégcsuszamlásnak

origo.hu

Magyar sztárok, akik szex közben is fotózták magukat - képek

borsonline.hu

Kettészakad az ország: ezekben a megyékben lecsaphat a zivatar

vg.hu

BBC: Szinte biztos, hogy az oroszok tovább fognak nyomulni

ripost.hu

Hűha, a bikinis Zimány Lindánál nem látsz ma szexibbet!

vg.hu

Teljes iparágak omolhatnak össze a gázhiány miatt

borsonline.hu

Megrázó részletek a diósjenői gyilkosság helyszínéről: a nagynéni végignézte, ahogy kihantolják a kislány csontjait

mindmegette.hu

Szörnyű tragédia: kacsatojás végzett a nyugdíjas férfival

borsonline.hu

Családi tragédia Komárom megyében, megrázó részletek derültek ki

borsonline.hu

"Minden nap itt mentünk el a lányok mellett, ez nagyon durva" - megszólalt a Diósjenőn meggyilkolt lányok rokona

borsonline.hu

Újabb tragédia: három kisgyereket és édesanyjukat is holtan találták meg egy tóban

További cikkek

Baleset

Most jött: súlyos baleset Budapesten, feszítővágóval mentették az embereket

Tragédia

Újabb tragédia: három kisgyereket és édesanyjukat is holtan találták meg egy tóban