Sokk

Sokkot kaptak a fiatalok, borzalmas dolog történt az eljegyzésükön

Létrehozva: 2021.12.23.

Rémálom lett a lánykérésből.

Forrás: Facebook

Nem várt véget ért egy brit szerelmespár életének egyik legjelesebb időszaka. Néhány hónappal ezelőtt a 26 éves Lydia Wagstaff álmaiban sem gondolta volna, hogy a kirándulósra tervezett nap lehet a nagy nap, amikor kedvese megkéri a kezét. A 29 éves Henry végül a gyűrűvel felszerelkezve összeszedte minden bátorságát és feltette a legszebb kérdést szerelmének.

Lydia természetesen igennel válaszolt, onnantól pedig a felhők között járt a boldogságtól.

A boldog időszaknak rövidesen csúnya vége lett, amikor a páros utazása során megállt egy boltban szendvicsért. Ahogyan az újdonsült menyasszony lesöpörte a vállát, az eljegyzési gyűrűje hirtelen lerepült, egyenesen az üzlet tetején lévő ereszcsatornába.

Tudtam, hogy túl nagy rám, és át kéne méreteztetni, de annyira tetszett, hogy nem tudtam levenni. Ez egy nagyon különleges antik darab, amit néhány hónappal a lánykérés előtt néztem ki, de sosem gondoltam volna, hogy épp ezzel teszi majd fel a nagy kérdést Henry – magyarázta a fiatal lány.

A rémálommá lett eljegyzést végül sikeresen megmentették.

A bolt melletti parkoló dolgozóinak segítségével szó szerint lepecázták a tetőről a különleges gyűrűt, Lydiának pedig nem volt oka tovább várakozni a méret korrigálásával.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek