Aktuális

Több száz alkalommal élvezett el kamasz fia barátjával a tanárnő

Bors

2021. december 1. szerda 19:00

A 15 éves fiúval gyakorlatilag éjt nappallá téve szexelt a kétes erkölcsű tanerő.

Nem elég, hogy a szüzességét elvette a kamasznak a negyvenéves tanárnő, de az első alkalmat számos újabb követett – a kiskorú áldozat szerint több száz.

A floridai Susan Weddle ügyében a héten mondta ki a bíróság az ítéletet. A nőt még 2020-ban vették őrizetbe, miután kiderült: egy diákkal – fia 15 éves barátjával! – több mint egy éve folytat viszonyt.

Az affér a vádirat szerint egy házibulin kezdődött, ahol Weddle fia és a kamasz is jelen volt. A tini részegen megpróbálta meggyőzni barátja anyját, hogy feküdjenek le, aki többször is kiemelte, hogy ez mennyire nem helyes, ennek ellenére azonban belement a szexbe a kiskorúval. Ezt követően gyakorlatilag napi rendszerességgel lefeküdtek, hol a fiú, hol a nő házában, autóban vagy épp a tengerparton, emellett rendszeresen meztelen képeket küldözgettek egymásnak, valamint az asszony ajándékokkal is elhalmozta: telefont, karkötőt, nyakláncot vett neki.

A kiskorú úgy hitte, szerelmes az anyja-korú tanárnőbe. A rendőröknek elárulta: Weddle volt az első és ezidáig egyetlen partnere – írja a Daily Star.

Susan Weddle-t hat és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélték, melyet öt év próbaidő követ majd. Emellett regisztrálják, mint szexuális bűnelkövetőt, és természetesen szabadulása után a hivatásához sem térhet majd vissza – ennek ellenére kijelenthető: bizonyos szempontból "elnéző" volt vele a bíróság, ha figyelembe vesszük, hogy nem egy és nem is tíz-húsz alkalommal feküdt le a kiskorúval.

További cikkek

Kamatstop

A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

KRESZ

Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója - videó

Ez is érdekelhet