Courtney D'Angelo táplálkozási szakértő szerint a rendszeres kávézás segíthet megóvni májunk egészségét. Hiszen a kávénak nagyon sok pozitív előnye van, de csak akkor, ha mértékkel fogyasztjuk.
A máj egy létfontosságú szerv, amely elősegíti, hogy a testünk egészséges maradjon. A fekete kávé segíthet csökkenteni a vérben található májenzimek szintjét. Ezen kívül mérsékelheti a májrák, a zsírmáj betegség, illetve a májcirrózis kockázatát.
Napi 3-5 csésze fekete kávé elfogyasztása közel a felére csökkentheti a májrák kialakulásának kockázatát
Egészen pontosan a mértékletes kávéivás akár 40 százalékkal csökkentheti a súlyos kórkép veszélyét, de becslések szerint a májzsugorodás rizikóját is mintegy 25-70 százalékkal enyhíti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.