Aktuális

Szeretek műnő lenni! – Már a cipőfűzőjét sem tudja bekötni gigantikus mellei miatt a fiatal lány

Bors

Létrehozva: 2021.11.13.

A 23 éves modell a plasztikai műtétek rabja és ez meg is látszik rajta. Mellei külön külön akkorák mint egy kosárlabda, így már a lehajolni sem tud, hogy bekösse cipőjét.

Amber May, a saját bevallása szerint is a plasztikai beavatkozások függőségében élő fiatal lány egy öt évig tartó műtétsorozaton van túl mely során több mellkezelésen, brazil fenékfeltöltésen, két orrműtéten, három kör zsírleszíváson, arcfeltöltésen és a fogain végzett korrekción esett át.

Amber azonban nem áll meg itt, hisz még idén nagyobb mellimplantátumokat kap, és egy újabb orrplasztikát is bevállalt 2022-ben.

- Szeretek műnő lenni. Szeretek máshogy kinézni, minden műtétemet úgy várom, mint egy jó programot, eddig összesen nyolc ilyen volt.- nyilatkozta a The Sunnak Amber.

Az extrém szépség eddig 70.000 fontot, azaz több mint 30 millió forintot költött a beavatkozásokra. Az eddigi nyolc beavatkozás árát jövedelmező OnlyFans-oldalán keresztül finanszírozta – ahol a posztolók legjobbjai között van.

- A rajongóim is nagyon szeretik látni, hogy egyre nagyobb leszek. Sok rajongóm van, akik fizetnek azért, hogy a melleim is megnőjenek.- mesélte a lány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek