Aktuális

Borzalmas kegyetlenség: szekrénybe zárta és éheztette 4 éves kisfiát az anyja

Bors

Létrehozva: 2021.11.29.

A kisfiú hősiesen tűrte a bántalmazásokat és a megaláztatást. Ám végül az egyik családtagja megelégelte a kínzást és értesítette a hatóságot.

Olyan kegyetlen sorsot kellett elviselnie egy kisfiúnak, amit még a felnőttek sem biztos, hogy kibírnának. Ám hősként viselkedett és mindent elbírt, amit rá mért a kegyetlen sors. 

Egy új-mexikói édesanya súlyosan bántalmazta saját gyermekét, de olyan szinten, hogy a sérülései alapján az orvosok már kínzásnak ítélték. A 23 éves Marissa Gutierrez egy szekrénybe zárta be mindössze 4 éves fiát, ahol kiéheztette. A bántalmazások során a kicsi gerince eltört, agyvérzése lett és a karja is eltörött. 

„A sérülések krónikus és ismétlődő jellege, az érzelmi bántalmazás és az elhanyagolás többféle formája gyermekkínzásnak minősül” – nyilatkozta az orvosa a vizsgálatok után. 

A gyermeket csak akkor vitték be a kórházba, amikor egy rokon erre kényszerítette Gutierrezt. Az egyik nyomozó észrevette, hogy a gyermeknek zúzódások vannak az egész arcán, és egy nagynak tűnő horzsolás van a homlokán. A testét több helyen is vágások borították. A fiúcska mindössze 33 kilót nyomott, ami a korosztályához képest rendkívüli alultápláltságra utalt. 

A fiú állítólag bevallotta a gyermekvédelmi tisztviselőknek, hogy rendszeresen megbüntetik, és hosszú időre bezárják a szekrényekbe.

Ám, amikor a hatóság kérdőre vonta az anyát, az felháborodott, frusztrált lett és dühösen magyarázkodni kezdett. Azzal próbálta védeni magát, hogy a fiú saját magát vagdosta, és a karja pedig akkor tört el, miközben fürdött. Ám senki nem hitt a nőnek. 

Marissa Gutierrez ellen súlyos gyermekbántalmazás miatt emeltek vádat, ám végül sikerült vádalkut kötnie a főügyészhelyettessel. További két személyt, a barátnőjét és az édesanyját is bemártotta az ügy kapcsán. Így már nagy valószínűséggel elkerülheti a börtönbüntetést – írj a Crime Online. 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek