Aktuális

Szilikonnal ölt a kuruzsló szépségtanácsadó

Bors

Létrehozva: 2021.11.19.

Hiába élte át a szebb fenékre vágyó nő a kínok kínját, a kuruzsló nem akart leállni.

Kedden vették őrizetbe azt a magát szépségtanácsadóként hirdető, ám mindennemű engedély és szaktudás nélkül működő nőt, aki egy balul elsült otthoni fenékfeltöltés során okozta egy szebb hátsóra vágyó nő halálát.

A Houstonban élő 47 éves Lisa Fernandez még 2018 áprilisában látta vendégül otthonában a 38 éves Marja McClendont, hogy szilikoninjekció segítségével töltse fel a fenekét. A beavatkozás azonban eléggé félrement, mert McClendon a beavatkozás után lebetegedett és szörnyű fájdalmakat élt át. 

A kuruzsló szépítő azonban ahelyett, hogy visszaadja a beavatkozás árát, inkább felajánlotta: megismétli a feltöltést. 

A második beavatkozásra így egy nappal az eredeti után, április 25-én került sor. Fernandeznek többször le kellett állnia a szilikon befecskendezésével, akkora fájdalmai voltak a páciensének – ennek ellenére sem jutott eszébe, hogy ez az egész rossz ötlet lenne.

McClendon azonban egy idő után már levegőt sem kapott rendesen, valamint vért köhögött fel – ekkor már egyértelmű volt, hogy kórházi kezelésre szorul. Pár nappal később, 2018. április 30-án vesztette életét, egyértelműen a kuruzsló szépségtanácsadó beavatkozása következtében – írja a New York Post oldala.

Lisa Fernandezt jelenleg emberöléssel vádolják. Mint kiderült, 2004 óta fogadott vendégeket az otthonában. A befecskendezett szilikont illegális csatornákon keresztül szerezte be, és nem megfelelően fecskendezte áldozatába.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek