Aktuális

A fél internet rajta röhög: Így akarta kivégezni volt férjét a flúgos asszony

Bors

Létrehozva: 2021.11.16.

Egy michigani nő több évre rács mögé kerülhet, miután beismerte, hogy bérgyilkost kísérelt felvenni volt férje kiiktatására egy „Rent a Hitman" nevű hamis ügynökségen keresztül, amelyet az interneten talált meg.

Pénteken hivatalosan elismerte bűnösségét gyilkosságra való felbujtásban. A megyei ügyészekkel kötött vádmegállapodás értelmében az 52 éves Wendy Lynn Weinre kilenc év börtönbüntetést szabtak ki. A jelentés szerint Wein bérgyilkossági kísérlete 2020. július 17-én kezdődött, amikor felkereste a Rent a Hitman – foglalj egy bérgyilkost- webhelyét, és álnéven foglalt egy időpontot. – Magasan képzett helyszíni munkatársaink arra törekednek, hogy ingyenes konzultációt biztosítsanak Önnek, hogy megtalálják az ideális megoldást az Ön adott helyzetére – áll az oldalon. 

A michigani állam rendőrsége szerint Wein a szolgáltatáskérő űrlapon jelezte, hogy "segítségre" szorul a volt férjével kapcsolatban. A Law and Crime információi szerint állítólag egy személyes találkozót kért, és aláírta a szolgáltatásigénylő űrlapot valódi nevével és egyéb személyazonosító adataival. Pechjére azonban a webhelyet valójában 2005-ben hozták létre egy Bob Innes nevű ember kiberbiztonsági tesztoldalaként. Miután elolvasták Wein kérését, igénylését, egy nyomozó, bérgyilkosnak kiadva magát megkereste Weint. Egy helyi kávézóban szervezett találkozón a nő egyértelműen kijelentette, hogy meg akarja öletni volt férjét, és megadta a nyomozónak otthoni- és munkahelyi címét, valamint a munkabeosztását. Wein továbbá megígérte, hogy 5000 dolláros díjat fizet ex-gyilkosságáért. Nem sokkal azután, hogy kifizette a beépített ügynököt, a rendőrség őrizetbe vette az asszonyt. 

Az oldal állítólag 130 és 140 lehetséges bűncselekményt akadályozott meg, beleértve az iskolai lövöldözések, emberrablások és gyilkosságok iránti kérelmeket, amelyeket Innes azonnal jelent a rendőrségen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek