Aktuális

Utcán markolászta a kiskamasz mellét a balmazújvárosi szexragadozó

Bors

Létrehozva: 2021.11.03.

Az utcán molesztált egy 12 éves kislányt, de ügyvédje szerint sok neki a felfüggesztett börtön is.

Forrás: Pixabay

A Debreceni Járásbíróság 2021. május 13-án szexuális kényszerítés bűntettében mondta ki bűnösnek azt a 20 éves R. J.-t, aki Balmazújvárosban inzultált egy kislányt. A bíróság a fiatal férfit nem jogerősen akkor 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 5 évre felfüggesztette. Ám a férfi védője szerint túl szigorú a büntetés, enyhítésért fellebbeztek.

A 12 éves kislány gyanútlanul bicajozott 2019 szeptemberében, egy kedd délután, amikor a 20 éves fiatal követni kezdte.

A férfi felszólította a kislányt, hogy csókolja meg őt, ám a lány erre nem volt hajlandó. A férfi ezt nem vette tudomásul, továbbra is követte a kiskamaszt, majd két kézzel belemarkolt a fenekébe, a karját simogatta, ezután még a kiskorú mellét is megfogta. Ekkor a kislány megrémült, rákiabált a férfira, és el akart menekülni, de az a csomagtartóba kapaszkodva visszatartotta.

Majd a szexragadozó ismét megsimogatta a lány fenekét és egy csókot követelt. A kislány ekkor lecsapta a vádlott kezét és kerékpárjával gyorsan elhajtott. A férfi egy darabig még szaladt a sértett után, azonban utolérni már nem tudta. Amikor a kislány biztonságban érezte magát, felhívta az édesanyját, majd bejelentést tettek az esetről a rendőrségen.

A döntéssel szemben az ügyészség súlyosítás, míg a vádlott és védője elsődlegesen felmentés, másodlagosan téves jogi minősítés, valamint enyhítés miatt jelentett be fellebbezést.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek