Aktuális

Fergeteges koncerttel fog visszatérni a legendás Apostol az Arénába

Bors

2021. október 12. kedd 07:00

<p>Rengeteg a felkérésük, és tele a koncertnaptár, október 24-én pedig jubileumi nagykoncertet ad az Arénában az Apostol együttes. Pedig nemrég még csak vágyódhattak a színpadra. Meződi József örömmel mesélt az elmúlt hónapokról és a jelenről.</p>

Forrás: Knap Zoltán

Október 24-én, vasárnap 20 órakor, a Papp László Budapest Sportarénában tartja a jubileumi koncertjét az Apostol. A legendás együttes az öt évtizedes fennállását ünnepli, ennek örömére pedig egy rendhagyó, meglepetésekkel teli koncertre számíthatnak a rajongók. Az este során az Apostol-dalok különleges hangszereléssel szólalnak majd meg, ráadásul ritkán hallott slágerek is előkerülnek. A koncerten közreműködik a Budafoki Dohnányi Zenekar és a Hunyadi János Ének-zenei, Nyelvi Általános Iskola gyermekkara. Fontos információ, hogy a márciusi, a járvány miatt elmaradt koncertre vásárolt jegyek érvényesek lesznek erre az estére.

Hiányzott a közönség

Meződi József a Metropolnak elárulta, az együttes többi tagjával együtt örül, hogy néhány hónapja visszatérhettek a színpadra, mert mindannyiuknak hiányzott a közönség.

-Nehezen éltük meg a pandémia időszakát, amikor sokáig nem zenélhettünk, hiszen az együttes fennállása óta sosem töltöttünk ilyen sok időt távol a közönségtől. Az együttes többi tagjával videótelefonon keresztül tartottuk a kapcsolatot, de az igazi katarzis az volt, amikor hosszú hónapok után végre újra találkozhattunk. Ez csakis akkor történhetett meg, amikorra már mindannyian megkaptuk az oltásokat, mert nem akartunk kockáztatni- mondta el a Metropolnak Meződi József, aki a nehéz időkben különleges elfoglaltságot talált magának.

Ismerős futár

-A feleségemnek van egy étterme, és mivel a járvány alatt mindenki, aki tehette, átállt házhozszállításra, besegítettem neki, és ételfutárnak álltam. Házról-házra jártam, és bizony, néha sikerült meglepetést okoznom, amikor az ételt rendelők megláttak az ajtóban - fogalmazott mosolyogva a jellegzetes szakállú énekes.

 Mindenki oltakozzon!

Jóllehet, az Apostol együttes népszerűsége immár több mint ötven éve töretlen, az évek során mégis ugyanolyan közvetlenek maradtak a rajongóikkal, mint a kezdetek-kezdetén, a hetvenes években. Nem igényelnek testőrt, és amikor vége van egy-egy koncertnek, a legnagyobb természetességgel mennek le a rajongóik közé.
-Az együttes tagjaival együtt még korábban megállapodtunk abban, hogy csak akkor érintkezünk a közönséggel, ha mindannyian megkaptuk mindkét oltásunkat. Egyébként a rajongókat is mindig az oltakozásra biztatjuk, szeretnénk, ha biztonságban lennének.

További cikkek

Tragédia

Tragédiába torkollott a jégen való biciklizés Szúnyogszéken

Szörnyűség

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

Ez is érdekelhet

life.hu

Brutális: kutyasétáltató nőt vertek véresre fényes nappal - Fotó (18+)

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

Pocsolya miatt nem tudott beszállni az idős nő a kocsijába, csodálatos, hogyan segítettek rajta - videó

hirtv.hu

Így árusították ki Karácsonyék a budai hegyek legvarázslatosabb villáját + VIDEÓ

kisalfold.hu

Hamis parfümökkel üzletelt a neten egy egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető

origo.hu

Nyüzsgő római város romjai mesélnek a „feketeföldiekről”

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland 5 góllal is vezetett, de kikapott Horvátországtól

vg.hu

Nyolc éve fekszik kórházban műtéti fertőzés miatt a lánya, 100 millió forintra perli a kórházat

ripost.hu

„Csak sírdogáltam az orvosiban csendesen” – megrázó vallomás a magyar doktortól

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

life.hu

Árverezik Erdélyi Mónika házát: ezért került hatósági eljárás alá

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára