Aktuális

Fergeteges koncerttel fog visszatérni a legendás Apostol az Arénába

Bors

Létrehozva: 2021.10.12.

<p>Rengeteg a felkérésük, és tele a koncertnaptár, október 24-én pedig jubileumi nagykoncertet ad az Arénában az Apostol együttes. Pedig nemrég még csak vágyódhattak a színpadra. Meződi József örömmel mesélt az elmúlt hónapokról és a jelenről.</p>

Forrás: Knap Zoltán

Október 24-én, vasárnap 20 órakor, a Papp László Budapest Sportarénában tartja a jubileumi koncertjét az Apostol. A legendás együttes az öt évtizedes fennállását ünnepli, ennek örömére pedig egy rendhagyó, meglepetésekkel teli koncertre számíthatnak a rajongók. Az este során az Apostol-dalok különleges hangszereléssel szólalnak majd meg, ráadásul ritkán hallott slágerek is előkerülnek. A koncerten közreműködik a Budafoki Dohnányi Zenekar és a Hunyadi János Ének-zenei, Nyelvi Általános Iskola gyermekkara. Fontos információ, hogy a márciusi, a járvány miatt elmaradt koncertre vásárolt jegyek érvényesek lesznek erre az estére.

Hiányzott a közönség

Meződi József a Metropolnak elárulta, az együttes többi tagjával együtt örül, hogy néhány hónapja visszatérhettek a színpadra, mert mindannyiuknak hiányzott a közönség.

-Nehezen éltük meg a pandémia időszakát, amikor sokáig nem zenélhettünk, hiszen az együttes fennállása óta sosem töltöttünk ilyen sok időt távol a közönségtől. Az együttes többi tagjával videótelefonon keresztül tartottuk a kapcsolatot, de az igazi katarzis az volt, amikor hosszú hónapok után végre újra találkozhattunk. Ez csakis akkor történhetett meg, amikorra már mindannyian megkaptuk az oltásokat, mert nem akartunk kockáztatni- mondta el a Metropolnak Meződi József, aki a nehéz időkben különleges elfoglaltságot talált magának.

Ismerős futár

-A feleségemnek van egy étterme, és mivel a járvány alatt mindenki, aki tehette, átállt házhozszállításra, besegítettem neki, és ételfutárnak álltam. Házról-házra jártam, és bizony, néha sikerült meglepetést okoznom, amikor az ételt rendelők megláttak az ajtóban - fogalmazott mosolyogva a jellegzetes szakállú énekes.

 Mindenki oltakozzon!

Jóllehet, az Apostol együttes népszerűsége immár több mint ötven éve töretlen, az évek során mégis ugyanolyan közvetlenek maradtak a rajongóikkal, mint a kezdetek-kezdetén, a hetvenes években. Nem igényelnek testőrt, és amikor vége van egy-egy koncertnek, a legnagyobb természetességgel mennek le a rajongóik közé.
-Az együttes tagjaival együtt még korábban megállapodtunk abban, hogy csak akkor érintkezünk a közönséggel, ha mindannyian megkaptuk mindkét oltásunkat. Egyébként a rajongókat is mindig az oltakozásra biztatjuk, szeretnénk, ha biztonságban lennének.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek