Aktuális

Kiderült a teljes igazság: Majka ezért cserélte le Kollányi Zsuzsit

Bors

2021. augusztus 11. szerda 05:00

Amit eddig csak találgattak a rajongók, az most már hivatalos: a régi trió nem áll össze többé. Nika az első számú énekesnője a Majka és a Ők formációnak, a régi énekesnő többé nem lép velük színpadra.  

Nem kérdés, hogy történelmet írt az elmúlt héten Majka, Curtis és Veress Mónika, vagyis Nika azzal, hogy egymás után háromszor töltötték meg csordultig a Budapest Parkot. Európa legnagyobb, grandiózus szabadtéri szórakozóhelyére alkalmanként 12 ezer ember fér be, Majorosék tehát 36 ezer embert táncoltattak meg és együtt örültek a pandémia utáni szabad életnek. 

Hova lett Zsuzsi?

Avatatlan szemnek talán fel sem tűnt, hogy bár rengetegen voltak, valaki hiányzott a buliból: Kollányi Zsuzsi. 

„Hova tűnt a fiúk mellől a formáció hölgy énekesnője, Kollányi Zsuzsi?” – kérdezték több kommentben is. A kérdés pedig jogos, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy 2016 után vele együtt jutott csúcsra a banda. Eddig erről hallgatott a csapat, azonban a Bors kiderítette: Zsuzsi már nem tagja a triónak. 

Bíztak a visszatérésben

Kollányi Zsuzsi nevét 2016-ban ismerte meg a nagyközönség, ekkor énekelt először együtt Majkával, az ”Eléglesz” című dalban, ami után sikert sikerre halmoztak együtt. Az énekesnő 2018-ban távozott – ideiglenesen – az együttesből, akkor várta az első gyermekét, ezért szülési szabadságra ment.

A Bors információi szerint Majkáék örültek a baba érkezésének, sőt, még anyagilag is támogatták a távolléte alatt az énekesnőt, aki nem csak az alkotótársuk, de a barátjuk is volt. Ennek bizonyítéka, hogy Zsuzsit a távolléte alatt is ”magukkal vitték”. 2018 júliusában kivetítőkön jelent meg a képe, Majka pedig akkoriban sűrűn elmondta a színpadon, hogy mennyire hiányzik nekik a tehetséges énekesnő, és nagyon várják vissza….

2019-ben el is kezdtek együtt próbálni az új műsorra, de aztán jött a koronavírus... Mire megint úgy állt a helyzet, hogy színpadra léphetnek, 2019 elején kiderült, hogy Zsuzsi ismét babát vár. 

Majkának döntenie kellett

– A show-biznisz csak kívülről tűnik laza életnek, valójában rengeteg lemondással jár, fegyelmezett életvitelt követel, és a kiszámíthatóságra alapoz – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban egy bennfentes a Borsnak. 

– Egy énekesnő, bármilyen szigorúan is hangzik, nem mehet el csak úgy szülni, hiszen az ő kiesése dominóként dönti romba a felépített, működő rendszert. Elmaradnak a bulik, nem kapnak fizetést azok, akik vele dolgoztak együtt, a technikusok, a zenészek... Családok megélhetése kerül tehát veszélybe. 

Lapunk információi szerint Majka kényszerhelyzetbe került, hiszen ha továbbra is zenélni akar, találnia kellett egy új énekesnőt. Így került a képbe Veress Mónika, Nika, az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, aki lassan egy éve dolgozik együtt a fiúkkal és aki a hírek szerint most már oszlopos tagja a csapatnak. 

Új zenekara lett 

Kollányi Zsuzsi a közösségi média felületeinek tanúsága szerint az ikrei születése után pár hónappal visszatért a show-bizniszbe, de immár a fiúk nélkül, saját formációval, és szólóban is színpadra lép, napokon belül egy új dalt is piacra dob. 

– Nehéz volt az elválás Péter és Zsuzsi között, a barátság talán megmaradt, de most még hűvös a viszony – mesélte lapunknak a bennfentes, majd így folytatta: – A rajongók közül sokan nyilván szomorúak lesznek a hír hallatán, bár mindenki imádja Nikát, nehéz mit kezdeni azzal, ha egy énekesnő inkább az anyaságot választja, mint a színpadot. Még haragudni sem lehet rá. Egyszerűen el kell fogadni.

Kerestük az ügyben Majoros Pétert, aki bár nem kívánt nyilatkozni, az értesüléseinket megerősítette, azt mondta tény, hogy énekesnőt cseréltek. Szerettünk volna Kollányi Zsuzsival is beszélni, az énekesnő azonban, többszöri üzenetváltás után, bár azt ígérte ad nyilatkozatot, végül nem volt elérhető telefonon. 

További cikkek

Politika

György István: Kifejezetten sikeresek voltak a januári oltási akciónapok

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Köszönet a horvátoknak, hogy nyertek Izland ellen!”

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

mandiner.hu

Olasz államfőválasztás: eredménytelenül zárult a voksolás első fordulója

beol.hu

Egy holttestet találtak a kigyulladt kazánházban Gyulán

origo.hu

Elrontott plasztikai műtét miatt évek óta nem tudja lecsukni a szemeit egy férfi

origo.hu

Megbírságolta az egyik legnagyobb hazai biztosítót az MNB

metropol.hu

Döbbenet, mi közelít felénk, már most figyelmeztetést adtak ki

life.hu

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megmutatta 17 éves lányát: Emma kész nővé cseperedett - Fotó

metropol.hu

„Kómába helyeznek, és nem biztos, hogy ezt élve megúszom” – búcsúzott az 5 gyermekes, fertőzött édesanya

origo.hu

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában