Aktuális

Fésűs Nelly gyönyörű lánya elköszönt a párjától, ezt vitte magával

Bors

Létrehozva: 2021.08.21.

Indul el a Totem! A TV2 saját fejlesztésű műsorában két csapat, a Szarvasok és a Farkasok 7–7 versenyzője küzd meg egymással a győzelemért.

Forrás: TV2

Vasárnap este 8 órakor kezdődik a TV2 új, mindent elsöprő kalandrealityje, amiben a farkasok és a szarvasok évszázados harca éled újjá a Bakony erdeiben. A mindenre elszánt kalandoroknak nem csak a nomád körülményekkel és a szélsőséges időjárással kellett megküzdeniük. A harcosok hátrahagyták a családjukat és a modern világ kényelmét, hogy csapatot kovácsoljanak magukból, miközben meg kellett küzdeniük saját démonaikkal is. De vajon mely csapat két játékosa zsebeli be a vadon ura címet és a 10 millió forintos fődíjat?

Fésűs Nelly lánya, a Farkasok csapatában versenyző, mindössze 18 éves Horváth Csenge a szerelmétől köszönt el a forgatás idejére.

A barátom párnáját vittem magammal, hogy amikor honvágyam van, akkor magamhoz szoríthassam. Sminket viszont egyáltalán nem hoztam, örültem, hogy végre a saját valómban láthat engem a közönség. Viszont bevallom, hogy eleinte nehezemre esett csapatban dolgozni, hiszen én tipikusan az az ember vagyok, aki inkább megcsinálja maga, mert akkor tudja, hogy jó lesz. De szerencsém volt, mert egy nagyon jó csapatba kerültem, ahol összekötött minket a zene, így egy erős kötődés és szeretet alakult ki közöttünk. Sokat zenéltünk együtt, ez összehozta a Farkasokat – árult el egy kulisszatitkot Csenge.

A Szarvasok csapatában küzdő Oczella Krisztának váratlan kihívásokkal kellett megküzdenie. A sportoló nem számított arra, hogy az időjárás ennyire megviseli, hiszen egész életében imádta a téli sportokat.

Az időjárást nagyon rosszul viseltem: konkrétan hideg allergiám alakult ki, amitől az egész testemet ellepték a vörös foltok. Nagy kihívást jelentett nekem, hogy előtte soha nem versenyeztem csapatban. Hozzá vagyok szokva, hogy magamra vagyok utalva, így nehéz volt belerázódni a csapatmunkába – mesélte Kriszta. A csapatok kevés tárgyat vihettek magukkal, ami Kriszta számára viszont nem volt furcsa. – Nem vagyok az a fajta, aki ragaszkodik a tárgyakhoz. Otthon se szeretek porfogókat felhalmozni, így nem esett nehezemre összeválogatni azt, ami kellhet nekem ehhez a kalandhoz. Igazából egy dolog volt amit magammal vittem, ami – bármilyen furcsa is – egy ajakápóló volt. Mindig a zsebemben volt, és végül jó döntésnek bizonyult – fűzte hozzá Kriszta, aki testvérével, Eszterrel egy csapatban szerepel.

Az Irie Maffia együttes oszlopos tagja, Busa Pista a Farkasok csapatát erősítette. Ő teljesen más problémákkal küzdött meg, mint a lányok. Az énekes térde nehezen bírta a megpróbáltatásokat.

A térdem egy kicsit bevizesedett, így nem mindig tudtam úgy venni az akadályokat, úgy mozogni, ahogyan szerettem volna. De ennek ellenére sem érzem azt, hogy nem tudtam volna felvenni a tempót, sőt a katonaság alatt megtanultakat is tudtam kamatoztatni. Ott tanultam meg ugyanis, hogy hogyan kell csapatot építeni, segíteni egymást. Azt, hogyha egy bajtársad elesik, akkor segítsd föl. A katonaságban mindenki egyforma, mindenki egyenlő. Ezt a gondolatot a többiekben is megpróbáltam elvetni – mesélte a zenész.

A Szarvasok versenyzőjének, Nagy Zsolt Leónak viszont nem a sérülésekkel kellett megküzdenie, sokkal inkább a versenyszellemét kellett visszafognia.

Nekem fáj, ha nem sikerül nyernem, kifejezetten fizikai fájdalmat élek át ilyenkor. Persze túlteszem magam rajta és feldolgozom, de mindig mindenhol arra törekszem, hogy nyerjek, az első legyek. Ezt egyrészről próbáltam visszafogni, hogy ne legyek sok, ne utáljanak meg, másrészről pedig a többieknek is szerettem volna átadni a lendületemből. Ez pedig egy nagyon nehéz dolog, vékony határon táncoltam, de úgy érzem, hogy végül is sikerült – mesélte Leo, aki elmondta: végül a csapatot helyezte mindig előtérbe, nem a nyerni akarást.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183247_auto_resized.jpg
origo.hu

Imádja fotózni gigamelleit A Nagy Ő szőke bombázója - szexi képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27699_resized.jpg?avcount=1714721419
origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184319_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Brutális idő vár ránk pénteken, egyes vármegyékre 3 riasztást is kiadtak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183328_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Most éppen a Jobbik tyúkszemére lépett Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180759_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175906_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714721419
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/VRqql23OjRTVvfQWpcb01yDZ817z3w6b-0PBSKQuxuM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc3ZDM3ZjAyY2RkZjQ0N2M5MmQ2MTNmNWFhMjQ5ZTZh.jpg
Exkluzív interjú

„Nekem anyukám a mintaédesanya” - Exkluzív anyák napi interjú Szentkirályi Alexandrával, édesanyjával és lányával

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/H8M-qQQGOEUvW1fqdXmG1QOk0xzAA6qogp15FuNSYZk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI2MmNhMzFmZGQwMTQ4MGJiMWMwNGQ2OTkzZTBiNGFl.jpg
BÉKE

Menczer Tamás: Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg – videó