Aktuális

Belehalt a fiatal, miközben a csatornából próbálta kihúzni szeretett kutyáját

Bors

Létrehozva: 2021.07.21.

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, amikor elszabadult egy kutya. Többen is szemtanúi voltak a drámai eseménynek.

Emléket állítottak annak a manchesteri, 19 éves fiatalembernek, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el a közelmúltban. A brit tini minden erejével azon volt, hogy kimentse a csatornából imádott kutyáját, de sajnálatos módon ez az életébe került. 

A fiatal holttestét hétfő este 19.40 körül húzták ki a vízből. Több szemtanú is beszámolt az esetről. Az áldozat barátai is a helyszínen voltak, kétségbeesetten küzdöttek, hogy megpróbálják megmenteni, de nem jártak sikerrel. 

Ezután értesítették a hatóságokat, a tűzoltóságot és egy mentőhelikoptert is bevontak a mentőakcióba. 

– A kutyája elszabadult és beugrott a csatornába, a fiatal férfi pedig utánament. De többen is a keresésére indultak – emlékezett vissza a drámai pillanatokra egy szemtanú. 

Az emberek sikoltoztak, és valaki azt kiabálta, hogy "a barátom fuldoklik". Az ügy vizsgálata jelenleg folyamatban van. A fiatal férfi holttestét a halottkémnek már átadták. 

– Részvétünk a fiatalember családjának és barátainak, valamint azoknak az embereknek is, akik szemtanúi voltak a tragikus eseményeknek. Sajnos ez is bizonyítja, hogy milyen veszélyes lehet ismeretlen vízbe menni, különösen, ha az ember nem lát a felszín alá – nyilatkozta a Daily Star oldalának a helyi rendőrség szóvivője. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek