Aktuális

Tündérszép Flóra a te életed is megédesíti – olyat tud, amit kevesen az ő korában

Bors

Létrehozva: 2021.07.09.

Tóth Flóra Veszprém megyét képviseli a Tündérszépek országos döntőjében. A 18 éves Tündérszép a konyhában is megállja a helyét.

Tóth Flóra spontán jelentkezett országos szépségversenyünkre. Amikor az első, megyei fordulóból továbbjutott, csak a családjának mondta el. A saját bevallása szerint is kicsit zárkózott várpalotai lány egyébként szerencsére könnyen megtalálja a hangot másokkal.

– Pozitív, energikus, magabiztos lány vagyok, ezért gondoltam, hogy jelentkezek a Tündérszépekre – árulta el a 18 éves diáklány, aki egyetemen szeretne továbbtanulni. Hogy milyen szakon, az még kérdés, két teljesen különböző dolog érdekli ugyanis: a jog és az építészet. Flóra reál beállítottságú. A matematikát és a fizikát nagyon szereti, ha pedig valahol jár a világban, mindig nagyon érdeklik a különböző épületek.

A Veszprém megyei gimnazista lány elárulta: úgy érzi, hogy a legtöb ember a külső alapján ítél, ő is kapott már kritikákat a külseje miatt. Ezért is képezi magát, hogy szembemenjen a sztereotípiákkal. Szabadidejében szívesen sportol, de a családdal, barátokkal is szívesen tölti az időt. A konyhában is megállja a helyét fiatal kora ellenére, nagyon szeret ugyanis édességeket sütni.

Flóra a nyár végén a felkészítő táborban találkozik majd döntős társaival, hiszen a 22 szépség a Balatonnál hangolódik majd rá a fináléra. Méghozzá nem is akármilyen segítséggel. Háziasszony-mentorként az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő, valamint két mentortársa, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter segít majd nekik kihozni magukból a legtöbbet.

Ide kattintva nézheted meg Flóra összes fotóját!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek