Aktuális

Csődbe ment a budapesti bordélyház, ahol 15 ezerért minden vágyat kielégítettek - 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2021.07.27.

Három évvel ezelőtt négy, minden vágyat kielégítő szilikonlánnyal nyitotta meg kapuit az az exkluzív szexszalon, ahol élethű babák várták a kényeztetésre vágyó férfiakat. Az üzlet hamar sikeres lett, mindenfajta korú, érdeklődésű és perverziójú pasi megfordult a hölgyeknél. De aztán jött a pandémia, és vége lett a szilikon kalandoknak. 

Melyik férfi ne álmodozna arról, hogy egy huncut titkárnő vagy egy ázsiai diáklány, vagy éppen egy miniszoknyás ápolónő lesz a partnere egy izgalmas, és nem utolsósorban kielégítő szexkalandban. De ugye nem mindenkinek adódik erre lehetősége, vagy éppen ha adódna is, túl szégyenlős a megvalósításához. Erre alapozott az a magyar vállalkozó, aki élethű szilikon babákat vásárolt, és egy exkluzív budapesti bordélyban állította szolgálatba őket. 

– Három és fél évvel ezelőtt olvastam arról, hogy Bécsben egy piros lámpás házban az igazi lányok mellett ilyen szexrobotok is dolgoznak, és hetekre előre be vannak táblázva – mesélte Nagy András, az első magyar szexrobot bordély tulajdonosa. – Akkor jött az ötlet, hogy erre itthon is lenne igény. Amikor a szilikon kurtizánjaimat kerestem, ledöbbentem, hogy mekkora választék van. Beszélő, sikító, vékony, kövér, kismellű, nagymellű robotok vannak már. Én négy lánnyal indítottam, ők is tényleg szinte minden igényt ki tudtak elégíteni. A testek fűtése és a hangfunkciója is gondoskodik arról, hogy a vendég élménye még valóságosabb legyen. 

Szilikon szexrobot

A vállalkozó egészen döbbenetes dolgokat mesélt a perverz kuncsaftokról, akik hamar rátaláltak a szilikon bordélyra.

– Nagyon ügyeltünk a higiéniára, speciális fertőtlenítővel mosdattuk le egy-egy aktus után a megfáradt babákat, tényleg hatalmas volt rájuk a kereslet, de akkor jött a Covid. Egyik pillanatról a másikra eltűntek a kuncsaftok az élő szexiparban, és aztán itt is, le kellett húzni a rolót. Szerencsére el tudtam adni a lányaimat, volt igény rájuk…Egy-egy szilikonnő ára hatszázezertől kezdődik, de kétmillióért is lehet kapni, ez extrától függ. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek