Aktuális

Nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök a családi házhoz: Szörnyű állapotban találták az 5 éves fiút és 6 éves nővérét - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.07.08.

Szörnyű állapotban találtak rá a testvérekre.

Sokkolta a helyszínre érkező rendőröket a látvány, olyan szörnyű állapotban találtak rá az 5 éves kisfiúra és 6 éves nővérére. A gyerekek édesanyját azonnal őrizetbe vették.

A fiatal nő, a 26 éves Berenice Jaramillo-Hernandez saját maga ölte meg gyerekeit, az 5 éves Mirandát és a 6 éves Katherine-t. A helyszínre riasztott rendőröket sokkolta a látvány, ami a család floridai otthonában fogadta őket:

A nőt súlyos nyaki sérülésekkel, a két gyermeket pedig elvágott torokkal, holtan találták.

Kiderült, az édesanya a kisfiát álmában ölte meg, amit nővére végignézett. Katherine ezután ugyan próbált menekülni, de közben megsérült.

A tavaly decemberben történt gyilkossággal kapcsolatban most tartottak bírósági tárgyalást, ezen elhangzott, hogy a bútorokat, a falat is a kislány vére borította.

Ezután édesanyja őt is megölte, majd magával is megpróbált végezni, de ezt feladta, mert elmondása szerint túlságosan fájdalmas volt.

A gyilkos eszközt egy komódon találták meg – pár feljegyzéssel együtt, amelyekre a nő előre leírta, hogyan öli meg a gyerekeit.

Az anyát életfogytiglani börtönre ítélték, miután az ügyben eljáró bíró azt mondta, még soha az életében nem találkozott ilyen szörnyű esettel.

A gyermekek holttestét édesapjukhoz szállították Mexikóba, ahol végső nyugalomra helyezték őket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek