Aktuális

A gyönyörű táncoslány aztán tudja, mitől lesz igazán kecses egy nő

Bors

Létrehozva: 2021.07.12.

Kecses mozgásával egyből kitűnik a tömegből Nóra. A 21 éves lány Fejér megyét képviseli a Tündérszépek döntőjében.

A 21 éves, kecses sárkeresztesi Pánczél Nóra édesanyja biztatására jelentkezett a Tündérszépekre, bár már korábban is kacérkodott országos szépségversenyünkkel. Az biztos, hogy most jó ritmusban lépett, ugyanis ő képviseli Fejér megyét a döntőben. Előtte azonban még vár rá a nyár…

A családjával és a párjával is rengeteg programot szervez, hazai és külföldi nyaralást egyaránt. A család egyébként is fontos szerepet jtátszik a 21 éves lány életében. Sokat vigyáz például testvére kisgyermekeire, akik mindig feldobják a hangulatát, nem csoda, hogy nagyon szeret velük lenni. Nóra tavaly érettségizett egyébként Fehérváron, most pedig egyetemre készül. Mint mondta, nagyon fontosnak tartja a tanulást, hogy így is fejlessze magát az ember.

Nagyon büszke rá, hogy ő képviselheti Fejér megyét a szépségverseny fináléjában. A külsővel kapcsolatban elmondta: ő a természetes szépség híve, de az, ha valaki egy kis plusszal, például póthajjal vagy műkörömmel jobban érzi magát, szerinte még belefér ebbe.

– Tíz évig versenytáncoltam.

Öröm volt elsajátítani a nőiességet, kecsességet, amit adott

– mesélte Nóra, aki a nyáron konditermi edzésekkel, kerékpározással, túrázással és sok sétával fogja formában tartani magát.

Ide kattintva nézheted végig Nóra fotóit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek