Aktuális

A szemérmes barna Tündérszép tényleg tudja, hogyan működik a kémia

Bors

Létrehozva: 2021.07.02.

Cintia élete első szépségversenyén egyből a döntőbe jutott. A fővárosi lány a városépítészet után nem akármilyen szakmába vágott bele.

A 25 éves Orbán Cintia most merített bátorságot ahhoz, hogy benevezzen egy szépségversenyre, és Budapestet képviselve egyből be is jutott a Tündérszépek döntőjébe. A törékeny, barna lány elárulta: vonzza ez szépségipar, és a saját vállalkozását is arra építette fel, hogy kozmetikai termékeket fejlesszen problémás bőrre. Messze nem csak a külső érdekli azonban finalistánkat.

Településmérnökként végzett, így valószínűleg az ország legszebb városépítésze címet már most bezsebelhetné. Ő azonban nem állt meg itt. Jelenleg vegyésztechnikusnak tanul, de érdeklu a pszichológia is. Cintia szerint egyébként álszent dolog lenne azt mondani, hogy a szépség nem fontos, ugyanis a 21. században egyre nagyobb szerepet kap a külső megjelenés, és ez alapján ítélkeznek az emberek.

Ugyanakkor, tette hozzá:

a szépség önmagában nem elegendő, fontos az önfejlesztés, hogy mi magunkban is megtaláljuk a szépséget, és ne a külső visszajelzésekből táplálkozzunk.

A Tündérszépek fővárosi döntőse is ezért képzi magát folyamatosan. Szépségét pedig természetes összetevőkből készült kozmetikumokkal, egészséges étrenddel és sportolással őrzi meg mindeközben. A barna szépségtől a szemérmesség sem áll távol. Kevesen tudták például, hogy jelentkezett országos szépségversenyünkre, mert tartott az előítéletekről. Mostanra viszont fel merte vállalni mindezt, és bízik benne, hogy tapasztalatokat, új kapcsolatokat is nyer majd a megméretéssel.

Mindemellett persze bízik a mind jobb szereplésben is, ebben pedig neki és a többi döntősnek profi segítsége is lesz. A finalistákat a nyár végén a balatoni felkészítő táborukban ugyanis háziasszony-mentorként az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő segíti majd, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

Ide kattintva nézheted meg Cintia fotóit!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek